KL4K50N Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Witajcie Znalazłem na Ebay'u Holenderskim takie o to coś : http://cgi.ebay.nl/Simons-Stahl-Auspuffanlage-Audi-A4-B5-1-6-1-8-T-Diesel-/390286299258?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item5adee0507a Czy taki zestaw jest warty tej ceny czy sobie odpuścić ? Z góry dziękuję za odpowiedź
rozjemca Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Uważam że cena nie jest zła jak za kompletny wydech
supi9 Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Ale zobacz na tłumik ostatni - ja nie wiem czy trochę nie zamuli silnika bo różni się od ori - wygląd jak od 1.8 bez turbo. Jak gadałem z tłumikarzem to mi sugerował że lepiej tak jak fabryka robi t.j. z dwoma rurami na wylocie ( ale wychodzącymi z puszki - nie atrapa ) . Jeździć by jeździł ale czy byłby do końca dobry to nie jestem przekonany.
barszczyna Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Czyli ogółem lepszy jest wydech z dwoma rurami zamiast jeden w puszcze? Dobrze zrozumiałem?
Rekomendowane odpowiedzi