gizmex Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 Gdzie w VAGU - jest taka faunkcja i w ktorej to wersji ? Zdjecie pobrane z strony http://www.vag-com.pl/vagcom.htm
marewel Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 VAG chyba od wersji 7,do tego musisz miec auto z can i odpowiedni interfejs.
szogun0 Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 VAG w wersji 7 i owszem, ale nie trzeba auta z CAN-em. W każdym aucie, w którym ECU wyświetla info o prędkości samochodu uaktywnia się przycisk, po wciśnięciu którego można zmierzyć przyśpieszenie.
pre_pl Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 od wersji 607 ... wchodzi w sterownik silnika, wybierasz dowolną grupę, która wyświetla prędkość (bodajże 07 ? albo 06.. nie pamiętam) i tam jest przycisk 'acceleration'. Ostatnio próbowałem zrobić to też na Tiptroniku i nie działało, lukaszr ma również to sprawdzić w jakimś tipie warszawskim jak będzie Do tej pory miałem okazje testować tylko w manualach i ładnie to działało.
lukaszr Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 lukaszr ma również to sprawdzić w jakimś tipie warszawskim jak będzie Do tej pory miałem okazje testować tylko w manualach i ładnie to działało. Pamiętam pamiętam, jak tylko dopadnę jakiś automat to na bank to sprawdzę.
Rekomendowane odpowiedzi