bushi Opublikowano 1 Września 2006 Opublikowano 1 Września 2006 Podajcie swoje częstotliowści orginalnych kluczyków. Chcę dorobić do swojego i nie wiem z jaką częstotliwością kupić ??
bushi Opublikowano 1 Września 2006 Autor Opublikowano 1 Września 2006 Hugo nie wiesz czasem czy ta częstotliwość dotyczy roczników 95-99 a dokładnie 97??
pre_pl Opublikowano 1 Września 2006 Opublikowano 1 Września 2006 433 MHz to jest chyba standard w autach ? Czy jest jakaś bryczka z kluczami (standardowymi), które pracują na innych czestotliwościach ?
szogun0 Opublikowano 2 Września 2006 Opublikowano 2 Września 2006 433 MHz to jest chyba standard w autach ?Czy jest jakaś bryczka z kluczami (standardowymi), które pracują na innych czestotliwościach ? Tak. :twisted: Wersje amerykańskie Audi pracują na 315 MHz. :razz:
bushi Opublikowano 2 Września 2006 Autor Opublikowano 2 Września 2006 Szogun ma racje zresztą w ofertach kluczyków są różne częstotliwości a chcę się upewnić przed kupnem i ząłożeniem.
Gość Tomboy Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Szogun ma racje zresztą w ofertach kluczyków są różne częstotliwości a chcę się upewnić przed kupnem i ząłożeniem. masz swiadomoasc ze to nie takie proste?? jak bedziesz chcial kupic kluczyk na 433 Mhz to mam taki nowy jeden albo 2.
bushi Opublikowano 4 Września 2006 Autor Opublikowano 4 Września 2006 Wiem ale mam elektronika który programuje i robił to już wiele razy. zobaczymy. jak bedziesz chcial kupic kluczyk na 433 Mhz to mam taki nowy jeden albo 2. Może chcesz mi je sprzedać :smile: chętnie kupię jak tak to pisz na pw co i jak.
Rekomendowane odpowiedzi