moskal Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 Panowie mam pytanie. nie mam za wiele czasu zeby szperac po forum , pobieznie przeleciałem ale nie znalazłem nic na temat budowy tylnego zawieszenia w B5 ADR. Coś mi puka z tyłu i chciałbym sie rozejrzec cóż to moze byc i ewentualnie co wymienic. Prosze o rade bądź linka do tematu jeśli taki juz był z góry dzieki.
adadur Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 Stukac może wybita tuleja, na której wisi tylna belka. Znajdziesz to pod autem tuż przed kołem.
kred Opublikowano 25 Grudnia 2007 Opublikowano 25 Grudnia 2007 jest duzo miejsc z ktorych moze dochodzic pukanie. musisz zdiagnozowac mniej wiecej w ktorym miejscu stuka. posadz kogos na tylnej kanapie i posluchajcie.
kochas Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 jak czesto wymienia sie wahacze przednie i jaki jest koszt tego.Slyszalem tez ze zawieszenie tego typu jest slabsze niz inne jest to prawda z gory dziekuje za odpowiedz Większość tematów w tym dziale jest o wahaczach, zadaj sobie trochę trudu i poczytaj. [spedyt]
Rekomendowane odpowiedzi