Szewczenko7 Opublikowano 2 Września 2006 Opublikowano 2 Września 2006 Jak w temacie powyzej...jezdzilem rok czasu na minerale i teraz nie dlugo mam wymiane oleju i chcialbym zmienicna polsyntetyk tylko sie obawiam bo nie mozna za bardzo zmieniac i takie pytanie do Was jak mysliscie czy moglbym zalac polsyntetyk ??dzieki za podpowiedzi
Gość zdeniu Opublikowano 2 Września 2006 Opublikowano 2 Września 2006 Szewczenko7, ile kilometrów auto zrobiło na mineralnym :?: oraz jaki był zalany przed mineralem :?:
Szewczenko7 Opublikowano 2 Września 2006 Autor Opublikowano 2 Września 2006 przed mineralem byl zalewany pewnie polsyntetyk bo on jest sciagniety z niemiec takze za bardzo nie wiem jaki byl w nim ojel ale szwab pewnie polsyntetyk lał :wink:a kilometrow cos kolo 20tys.
Gość zdeniu Opublikowano 2 Września 2006 Opublikowano 2 Września 2006 to mysle ze spokojnie mozesz zalac polsytentyk na pelny raczej bym sie nie zdecydowal
Szewczenko7 Opublikowano 2 Września 2006 Autor Opublikowano 2 Września 2006 nie nie syntetyk nie wchodzi wogole w gre...takze zaleje teraz przy wymianie polsyntetyk a Ty zdeniu na jakim smigasz??
Flaha Opublikowano 2 Września 2006 Opublikowano 2 Września 2006 Myslę, że nawet jak najbardziej powinieneś zmienić. Ja jeżdżę na półsyntetyku Shel Helix Diesel Plus 10w40 i bardzo sobie go chwalę.
Radek321 Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 Samochód naczątku jeździ na pełnym syntetyku później zmieni się go na półsyntetyk a gdy ma już duży przebieg zalewa się samochód olejem minerlnym. P.SSzewczenko7, chyba masz błąd w avatarku bo albo masz silniko mniejszej mocyalbo masz samochód z młodszego rocznika bo w 95 roku niebyło jeszcze 1.9 115 KM
Wihajster Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 masz samochód z młodszego rocznika bo w 95 roku niebyło jeszcze 1.9 115 KM moze ma 90 z wiruskiem :razz:
Pikuś Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 Koledzy on ma zmieniony silnik, jak sie nie myle dlatego tez przebieg taki jak napisal. Ja przy tym przebiegu zalalbym pelnym.
Gość zdeniu Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 silnik ma 1Z mówił że ma zmieniony T, IC, wtryski od AFN-a oraz zmieniony soft
Pikuś Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 zdeniu, oj chyba Ci sie pomylilo z innym klubowiczem albo mi. Poczekamy na wyjasnienie.
Gość zdeniu Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 zdeniu, oj chyba Ci sie pomylilo z innym klubowiczem albo mi.Poczekamy na wyjasnienie. wybacz ale wiem z kim rozmawiałem wczoraj wieczorem odziwo w sobotni wieczór nie miałem ani 1 % :mrgreen: tak więc napisałęm to co mi powiedział
Pikuś Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 No to mi sie cos pokielbasilo ale jak z nim kiedys gadalem to mi wlasnie gadal, ze ma wymieniony silnik, czy tam dlubniety w niemczech. Takze chyba sam Szewczenko nie dokonca wie co ma.
Gość zdeniu Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 dlubniety w niemczech. dokladnie tez tak mi mowil ze wszystko bylo zrobione w germanii
Gość Murzyn Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 ehh chyba to jest nieistotne, ale ja tez pamietam ze mi pisal ze ma zmieniony na AJM...do TDI preferuje tylko pelny syntetyk i turbinka jest mi za to wdzieczna
Szewczenko7 Opublikowano 5 Września 2006 Autor Opublikowano 5 Września 2006 eheh koledzy jakies male nieporozumienie widze :mrgreen: takze trzeba to sprostowac zdeniowi napisalem co bylo wymieniane w Niemczech (poszczegolene podzspoly)a orginalnie mial 90KM no to juz wszyscy wiedza :mrgreen:a teraz ma ...napisane ponizj :razz: :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi