Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Głośny wydech-tylko dla szpanu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o samochodach z głosnym wydechem ? bo chyab na dluzsza mete wkurzajace:/a co wy o tym sadzicie ? :no:

Kolego mylisz działy. Ten należy do działu technicznego a Twój post nic konkretnego nie wnosi.

Poza tym co ma wieś do głośnego wydechu?

Temat zmieniony

[cayenne]

Opublikowano

Na początku szpan , jedziesz i wszyscy się oglądają. Potem bul głowy jak masz w trasę jechać ;(

Opublikowano

to zależy do jakiego samochodu?! w pierdziawkach typy np. "maluch" to by było nie na miejscu, ale w szybkich brykach to co innego.

auto musi mieć parę kucyków żeby wydech dobrze jęczał. poprostu fura musi dobrze wyglądać z taką rurą jak dla mnie może być ;)[br]Dopisany: 28 Listopad 2007, 20:26 _________________________________________________

Na początku szpan , jedziesz i wszyscy się oglądają. Potem bul głowy jak masz w trasę jechać ;(

popieram. na dłuższą mete nie polecam

Opublikowano

Jak dla mnie to wieś w aucie które ma służyć do zwykłej jazdy po mieście i w trasy... Chyba że jakieś auto o sportowym charakterze :) ale bez przesady z tym dźwiękiem. Jedziesz spokojnie a tu jakby F16 ci leciał nad dachem, patrzysz w lustro a tam polonez zagazowany <lol2>

Opublikowano

ja miałem sportowy wydech w BMW 320 i powiem ci że na początku było fajnie, fajne basowe brzmienie i wogóle, ale tylko do momentu gdy miałem długą trasę(1600km) :wallbash:

po jakiś pięciu godzinach jazdy łeb chciało mi rozerwać :thumbdown:

powiedziałem sobie że więcej takiego czegoś nie zamontuje!

jakąś ładną końcóweczkę to jeszcze można ale sportowy wydech odradzam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...