criss84 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam, wykres z dzisiejszej wizyty mojego AFF u Witka
criss84 Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 a co tam modziłeś? Standardowe mody - wtryski 216 - wycięcie kata - zaślepiony EGR reszta seria
criss84 Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 114 kucy na samych wtryskach? przed programem robiłem jeszcze rozrząd, oleje, filtry i przepływkę, reszta seria sam byłem zdziwiony, nie spodziewałem się takich parametrów Witek powiedział że zdrowy silnik
Krzy0 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Myslałem ze ja kiedys miałem fajnie podciągnietego 1z ale twój wyszedł lepiej.Fajnie teraz musi zasówać,po gratulowac wyniku
Kamyk Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 no no piękna korekta jak tam odczucia - gna jak dziki ??
ArkadiuS Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Wynik bardzo akceptowalny , tym bardziej, że to AFF i prawie 2x więcej mocy
criss84 Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 no no piękna korekta jak tam odczucia - gna jak dziki ?? na serii zamulał trochę, myślałem ze tak ma być bo to przecież 75PS i 150NM. Jednak po zrobieniu wszystkiego hurtem (to co pisałem wyżej) gdy się przejechałem to nie poznałem auta banan od ucha do ucha sam pchał się na pysk a po programie u Witka to musiałem się rozglądać w środku czy to na pewno moje auto :> Swoją drogą szukałem A4 z AFN, wiadomo lepiej by się podkręciło przy tych samych nakładach finansowych, lecz po obejrzeniu kilku sztuk z kolorowymi podłużnicami gdy ujrzałem tego zadbanego i wypieszczonego AFF'a od razu go kupiłem. Pytanie Witka "Gdzie znalazleś takie auto?" mówi samo za siebie. Już przed kupnem a4 czytałem dużo postów na tym forum i planowałem trochę modzić serię więc silnik nie był aż takim priorytetem. Mi taka moc wystarcza, auto naprawdę ładnie się zbiera z każdego biegu tym bardziej że mam skrzynię DWE, która niebawem zostanie zastąpiona dłuższą i będzie stanowczo za szybko się kończą biegi Lecz wiem że apetyt rośnie w miarę jedzenia i nie wykluczone, że coś się jeszcze podniesie do góry. Padały również opinie na forum że nie warto dalej modzić tych silników gdyż to nieopłacalne. Ja powiem tak wiem co mam, trochę zainwestowałem i na pewno wolę zrobić w tym niż szukać następnego "be_z_wypadka"
Kamyk Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 no no piękna korekta jak tam odczucia - gna jak dziki ?? na serii zamulał trochę, myślałem ze tak ma być bo to przecież 75PS i 150NM. Jednak po zrobieniu wszystkiego hurtem (to co pisałem wyżej) gdy się przejechałem to nie poznałem auta banan od ucha do ucha sam pchał się na pysk a po programie u Witka to musiałem się rozglądać w środku czy to na pewno moje auto :> Swoją drogą szukałem A4 z AFN, wiadomo lepiej by się podkręciło przy tych samych nakładach finansowych, lecz po obejrzeniu kilku sztuk z kolorowymi podłużnicami gdy ujrzałem tego zadbanego i wypieszczonego AFF'a od razu go kupiłem. Pytanie Witka "Gdzie znalazleś takie auto?" mówi samo za siebie. Już przed kupnem a4 czytałem dużo postów na tym forum i planowałem trochę modzić serię więc silnik nie był aż takim priorytetem. Mi taka moc wystarcza, auto naprawdę ładnie się zbiera z każdego biegu tym bardziej że mam skrzynię DWE, która niebawem zostanie zastąpiona dłuższą i będzie stanowczo za szybko się kończą biegi Lecz wiem że apetyt rośnie w miarę jedzenia i nie wykluczone, że coś się jeszcze podniesie do góry. Padały również opinie na forum że nie warto dalej modzić tych silników gdyż to nieopłacalne. Ja powiem tak wiem co mam, trochę zainwestowałem i na pewno wolę zrobić w tym niż szukać następnego "be_z_wypadka" no ciekawa wypowiedź a jak już się tak chwalisz, to gdzieś fotki zamieszczałeś? pokazuj paździocha, ale to jush :> witek jakby nie było, byle czego nie chwali ....
criss84 Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 no ciekawa wypowiedź a jak już się tak chwalisz, to gdzieś fotki zamieszczałeś? pokazuj paździocha, ale to jush :> witek jakby nie było, byle czego nie chwali .... wiadomo że każdy chwali swoje, lecz nie pisałem w tym sensie, po prostu cieszy jak ktoś chwali Twoje auto bo ma na nie obiektywne spojrzenie, a jednemu się spodoba drugiemu nie znajdę trochę czasu to porobię fotki, na razie auto całe w soli widzę Kamyk że też ładnie podciągnąłeś serię
Kamyk Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 no kusiło kusiło i wykusiło a że gwarancja się właśnie skończyła i Witja miał termin, no to poszło i teraz podobnie jak ty, z bananem na dziobie jeżdżę/latam * * - niepotrzebne skreślić
jozek726 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 ładny przyrost 2x więcej mocy to się juz czuje
Kamyk Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 no cos tam sie odpycha teraz to jasne - coś w stylu "mów mi teraz f-16, albo polski jaszczomb "
criss84 Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Opublikowano 25 Lutego 2011 no cos tam sie odpycha teraz to jasne - coś w stylu "mów mi teraz f-16, albo polski jaszczomb " dobre Kamyk
Kamyk Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 no cos tam sie odpycha teraz to jasne - coś w stylu "mów mi teraz f-16, albo polski jaszczomb " dobre Kamyk spoko - mów mi wuju .... :wink4:
MAGIC87 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 osiagi pewnie takie jak w AWX AVF w B6 nie duzy naklad kasy a geba sie cieszy
Rekomendowane odpowiedzi