Ponior Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 A ABS i wspomaganie masz, czy też na życzenie w audi zakładają dopiero. Tak poważnie to tak jak piszesz w tym roczniku i z tym silnikiem to wszysto co dokładasz to powinno być w standardzie. I to do tego jeszcze z zachodu ściągane auto, gdzie "wypas" zawsze był większy w salonie przy zakupie. pozdro. A zaciski wyszły ok. Umnie jest podobna faktura zacisku [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 09:47_________________________________________________ Mi się podoba zabezpieczałeś czymś tą polerkę ? nie będzie zachodziło rdzą na tą chwile jest bez zabezpieczenia , zobaczymy co się będzie działo Zabezpieczy się pyłem z klocków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jak na moje oko też wyszło fajnie :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 fajnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Taka jest struktura materiału na zacisku, żeby był "gładki" to chyba trzeba by go szpachlować . Efekt jest dokładnie taki jak zakładałem, mi sie bardzo podoba a no jesli tak to sorki u mnie zacis jest gladki i nawet zastanawiam sie czy go w graficie nie zrobic z dodatkowym napisam na wzor zaciskow ceramicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Orzeł jakie koszta tempomaciku ? Przy tym zabiegu trzeba zmieniac pewnie wszystkie manetki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Orzeł jakie koszta tempomaciku ? Przy tym zabiegu trzeba zmieniac pewnie wszystkie manetki ? +/- 1000 zł z montażem na gotowo w ASO. Gość na allegro chciał 800 zł. Manetki i obudowa są nowe, stare można sprzedać więc nie wychodzi to tak źle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 mi też się te zaciski podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Czyli rezanie czegokolwiek w B8 to niestety droga zabawa :gwizdanie: to nie to samo co w B6 czy B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Czyli rezanie czegokolwiek w B8 to niestety droga zabawa :gwizdanie: to nie to samo co w B6 czy B7 drogo? prosze Cie... zacznij dlubac w Q7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Czyli rezanie czegokolwiek w B8 to niestety droga zabawa :gwizdanie: to nie to samo co w B6 czy B7 drogo? prosze Cie... zacznij dlubac w Q7 Ale co Ty Rose porównujesz? przecież Ku7 to zupełnie inne "kasowo" auto, więc logiczne że będzie i w modzeniu dużo drożej niż np w a4 Ale jak napisał WRC w porównaniu do b6-b7 różnica jest znaczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Gratuluje samochodu :good: . Silnik Super ! moc po programie rowniez :kox: p.s. spalanie 7.5 przy 200-220 na godzine wlozmy miedzy bajki i juz nie piszcie takich glupot wiecej PROSZE , bo wejdzie ktos kto nie ma pojecia i jeszcze gotow uwierzyc :naughty: Min to jest 10-13l przy takich predkosciach :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoland Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zaciski moim zdaniem fajnie wyszły, też pomyślę nad tym u siebie bo ori i tak zasyfione cały czas i ciężko domyć, nie miałeś problemu ze zdjęciem tyłu?, podobno jak się wymienia klocki to trzeba coś w sterowniku grzebać, chyba że robiłeś wszystko bez ściągania zacisku. Co do tempomatu to ja go zamówiłem jak konfigurowałem swoją i koszt był 1240zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Gratuluje samochodu :good: . Silnik Super ! moc po programie rowniez :kox: p.s. spalanie 7.5 przy 200-220 na godzine wlozmy miedzy bajki i juz nie piszcie takich glupot wiecej PROSZE , bo wejdzie ktos kto nie ma pojecia i jeszcze gotow uwierzyc :naughty: Min to jest 10-13l przy takich predkosciach :gwizdanie: :gwizdanie: Nigdy na trasie nie wyszło mi więcej niz 8,5 a wtedy tne jak dziki biorac pod uwage polskie warunki i drogi. I to na 20 calowych kołach. 10-13?na trasie przy tym silniku chyba nie do uzyskania.No chyba ze masz A4 Avanta zaladowanego po dach to moze okolice 10 beda. Po prostu jak to juz rozbujasz to spalanie jest bardzo OK.Nawet przy wyzszych predkosciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 8,5 nie przy 200-220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 8,5 nie przy 200-220 W 8,5 uwierzę przy 110-120 a nie przy 200 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 nie no ja bym obstawiał że jazda i że średnia na FIS wyjdzie mu 110km/h to będzie 8,5.. Paweł... nagraj filmik jak jedziesz 220 km/h... zerujesz licznik spalania i przejedz np 2km z tą prędkością... a osobiście wyśle ci z Wawy zapakowany browarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Fajnie wyszły zaciski - tak jak u mnie. Odgapiłeś? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Fajnie wyszły zaciski - tak jak u mnie. Odgapiłeś? :polew: nio bo mi się bardzo spodobały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 niestety muszę potwierdzić niskie spalanie, jak już gdzieś kiedyś pisałem - 6.2 przy spokojnej jeździe i 7,5 przy dynamicznej 160 i momentami 200 km/h (A5 3.0 TDIq w manualu - soft seria) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 nie no ja bym obstawiał że jazda i że średnia na FIS wyjdzie mu 110km/h to będzie 8,5.. Paweł... nagraj filmik jak jedziesz 220 km/h... zerujesz licznik spalania i przejedz np 2km z tą prędkością... a osobiście wyśle ci z Wawy zapakowany browarek A teraz zacytuj mi gdzie napisałem że jak jadę 200 to spalam 8,5 Mowie o srednim spalaniu.Przy zapierdalaniu jak podkreslilem po polskich drogach. Coz nic na to nie poradze ze nawet jak mamy odcinki na ktorych mozna troszke dluzej jechac 200 to na ogol dwa pasy na to nie pozwalaja. W Niemczech bede sprawdzę a browarki przyjmę. Zreszta czy ktorys z was mial srednie spalanie na trasie rzedu 10-13 litrow?Macie 3.0TDI wiec wiecie. Jak pisze vario, nie mam powodu tu nikogo bajerowac bo zadnego interesu w tym nie mam.Tak jest i tyle. Mgtan kupisz pojezdzisz pogadamy.Nie robmy kolejnego OT o spalaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi