Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[All B8] A4 3.0 Tdi By Orzeł, 381Ps/726Nm By Dynosoft, Gwint -Black B*tch-

Orzeł

Rekomendowane odpowiedzi

8.5 przy zapierdalaniu OK . Tyle uzyskiwalem w 2.5 bdg 190 koni jak naprawde nogi z gazu nie zdejmowalem . Normalny wynik . Ale np jazda ze stala predkoscia 180 skutkowala spalaniem prawie 10l , przy 200 stala 12l . Wiec nie sadze zeby ten motor choc ma wiekszy zapas mocy spalil mniej . Predkosc i opory robia swoje w kazdym aucie.

I moje stwierdzenie odnosilo sie do bajek ze jedzie sie 200-220 i spalanie jest 7.5 ... chyba z gorki i nie piszcie juz glupot bo zaraz wyjdzie ze 3.0 pali tyle co Lup 1.4 albo Golf SDI :wink4:

Koniec OT

nie no ja bym obstawiał że jazda i że średnia na FIS wyjdzie mu 110km/h to będzie 8,5..

Paweł... nagraj filmik jak jedziesz 220 km/h... zerujesz licznik spalania i przejedz np 2km z tą prędkością... a osobiście wyśle ci z Wawy zapakowany browarek :D

A teraz zacytuj mi gdzie napisałem że jak jadę 200 to spalam 8,5 :decayed:

Mowie o srednim spalaniu.Przy zapierdalaniu jak podkreslilem po polskich drogach.

Coz nic na to nie poradze ze nawet jak mamy odcinki na ktorych mozna troszke dluzej jechac 200 to na ogol dwa pasy na to nie pozwalaja.

W Niemczech bede sprawdzę a browarki przyjmę.

Zreszta czy ktorys z was mial srednie spalanie na trasie rzedu 10-13 litrow?Macie 3.0TDI wiec wiecie.

Jak pisze vario, nie mam powodu tu nikogo bajerowac bo zadnego interesu w tym nie mam.Tak jest i tyle.

Mgtan kupisz pojezdzisz pogadamy.Nie robmy kolejnego OT o spalaniu.

właśnie w tym rzecz że jeździłem w trasie OOOO z 3.0 TDi... przy sredniej z fisa jak dobrze pamiętam 108 km/h spalanie było 10,2 l/100km oczywiście żeby miec średnią 108 trzeba było jechac pod 160 momentami... ale żadnego pałowania... poprostu droga i już...

p.s napiałes że nigdy nie masz powyżej 8,5 litra/100km :naughty::decayed::kox:

Nie robie żadnego OT, tylko nie lubie jak sie mydli ludziom oczy, że 200-220 km/h i średnie 8,5 l/100km

Nigdy na trasie nie mam więcej niż 8,5 litra w spalaniu średnim.(jadąc samemu bo tak na ogół jeżdże)

Nie wiem czym jezdziłeś może auto było zwalone....

Bo ja mam 265 gumy i zrobiony program jak widzisz...

Co Ci mam tłumaczyć?

Albo źle czytasz albo czegoś nie rozumiesz :decayed::kox::naughty:

Nie mam powodu mydlić Ci oczu ani nikomu innemu nie jestem kuzynem "braci Grimm"

Dziś jezdzac w małej trasie 7,5 srednia, momentami zapierdzielałem po 180 km/h,ogólnie żwawo przyśpieszałem.

kurvva, ale Wy macie problemy !

"trasa" to tak samo szerokie pojecie jak "miasto", kazdy jezdzi w innych warunkach, innym stylem i dla jednego butowanie, to dla drugiego normalna plynna jazda, wiec te Wasze spalania to mozna sobie darowac.

Panowie dajcie sobie już spokój. Ja na FISie mam średnie spalanie 8.3l z ostatnich 9 kkm, a wolno nie jeżdżę.

Zostawmy temat spalania w spokoju. Dla mnie liczy się to, że mam szybkie i oszczędne auto bo byna z takimi osiągami by paliła dużo więcej. Jak wsiadam w A5 2.0 TFSI i jade tak jak moim to rypie 12-14 litrów.

Pozdrawiam :good:

Orzeł gratuluję podium :good:

Patrox nie dał rady przyjechać :?: :)

Były by 3 sedaniki :kox:

nie mów, że byłeś na verva street racing w Warszawie :kox:

Dajcie jakieś zdjęcia czy filmik.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...