marcin120383 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 REWELACJA co trzeba zrobić żeby taką suczą jeździć :kox: pozdrawiam :good:
Orzeł Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Opublikowano 14 Marca 2011 Raczej seria, u mnie jakoś chyba szybciej Tutuł filmiku mówi sam za siebie , niedługo zrobie aktualizacje po stosunku Audisi z Pewnym Panem
MAGIC87 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Zrobiło się pod górke i nie chciałem dalej męczyć auta... a to na autobahnie sa górki?
Orzeł Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 Zrobiło się pod górke i nie chciałem dalej męczyć auta... a to na autobahnie sa górki? niee - na obwodnicy w garażu już czekają nowe graty do montażu Tunel środkowy z podłokietnikiem (sam podłokietnik ściągnąłem do obszycia) I... To z gadżetów w garażu - reszta powoli nadchodzi
Orzeł Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Opublikowano 16 Marca 2011 Springi kupiłeś w Prince??? Nie podlokietnik pojdzie obszyty skorka Tak, kupiłem w materiale, aktualnie szukam kogoś kto mi to obszyje skórą taką jak na siedzeniach
Staszek20VT Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 No Orzełek, zapierdzielasz z modami... A ja co mam robić?
skovroon Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Jakieś rezańsko grilla będzie? bo na pierwszej fotce chyba kawałek czegoś widać..
Orzeł Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Opublikowano 16 Marca 2011 No Orzełek, zapierdzielasz z modami... A ja co mam robić? Ty już nie masz co zmieniać bo to wszystko co ja robie Ty w swoim aucie juz masz Jakieś rezańsko grilla będzie? bo na pierwszej fotce chyba kawałek czegoś widać.. Może Nie moge wszystkiego od razu pisać jak dobrze pójdzie to przed zlotem jeszcze pare fotek wrzuce
skovroon Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 No Orzełek, zapierdzielasz z modami... A ja co mam robić? Ty już nie masz co zmieniać bo to wszystko co ja robie Ty w swoim aucie juz masz Jakieś rezańsko grilla będzie? bo na pierwszej fotce chyba kawałek czegoś widać.. Może Nie moge wszystkiego od razu pisać jak dobrze pójdzie to przed zlotem jeszcze pare fotek wrzuce pewnie projekt czerń :>
retrikal Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 czytaj projekt - Patrox :naughty: :naughty: dajesz dajesz Piotruś
Orzeł Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 czytaj projekt - Patrox :naughty: :naughty: dajesz dajesz Piotruś raczej projekt HARDCORE BLACK BITCH [br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 20:52_________________________________________________Z modów przeprowadzonych w tym tygodniu (a troche sie tego nazbierało) najbardziej cieszy mnie efekt dnia dzisiejszego Myśle, że jest to najmocniejszy CCWA w Polsce da się więcej gdyby nie cooler (przy hamowaniu było prawie 80 stopni) - jest to kolejny mod w planach ,O pozostałych napisze jak będę miał więcej wolnego czasu
Zaleczeq Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Teraz to musi sie zbierac z takimi kreskami :gwizdanie:
skovroon Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Osz kurr... ladnie koksu doje..ne roznica w jechaníu pewnie tez niezla?
grzeg Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Wooooo Dobrze wiedziec ze CCWA takie zdolne, bede mial co robic
Ponior Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Wykres extra, niutki juz z samego dołu dostępne jak w ciężarowce Jak tam sprzęgło, to jego górna granica, czy juz przekroczona delikatnie Jedzie dużo lepiej od twojej B7, czy róznica nie jest wielka??
Rekomendowane odpowiedzi