Muskel1 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Super autko, gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 REWELACJA co trzeba zrobić żeby taką suczą jeździć :kox: pozdrawiam :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Raczej seria, u mnie jakoś chyba szybciej Tutuł filmiku mówi sam za siebie , niedługo zrobie aktualizacje po stosunku Audisi z Pewnym Panem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Zrobiło się pod górke i nie chciałem dalej męczyć auta... a to na autobahnie sa górki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Zrobiło się pod górke i nie chciałem dalej męczyć auta... a to na autobahnie sa górki? niee - na obwodnicy w garażu już czekają nowe graty do montażu Tunel środkowy z podłokietnikiem (sam podłokietnik ściągnąłem do obszycia) I... To z gadżetów w garażu - reszta powoli nadchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Springi kupiłeś w Prince??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 podlokietnik pojdzie obszyty skorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Springi kupiłeś w Prince??? Nie podlokietnik pojdzie obszyty skorka Tak, kupiłem w materiale, aktualnie szukam kogoś kto mi to obszyje skórą taką jak na siedzeniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 No Orzełek, zapierdzielasz z modami... A ja co mam robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Jakieś rezańsko grilla będzie? bo na pierwszej fotce chyba kawałek czegoś widać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 No Orzełek, zapierdzielasz z modami... A ja co mam robić? Ty już nie masz co zmieniać bo to wszystko co ja robie Ty w swoim aucie juz masz Jakieś rezańsko grilla będzie? bo na pierwszej fotce chyba kawałek czegoś widać.. Może Nie moge wszystkiego od razu pisać jak dobrze pójdzie to przed zlotem jeszcze pare fotek wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 No Orzełek, zapierdzielasz z modami... A ja co mam robić? Ty już nie masz co zmieniać bo to wszystko co ja robie Ty w swoim aucie juz masz Jakieś rezańsko grilla będzie? bo na pierwszej fotce chyba kawałek czegoś widać.. Może Nie moge wszystkiego od razu pisać jak dobrze pójdzie to przed zlotem jeszcze pare fotek wrzuce pewnie projekt czerń :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retrikal Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 czytaj projekt - Patrox :naughty: :naughty: dajesz dajesz Piotruś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 czytaj projekt - Patrox :naughty: :naughty: dajesz dajesz Piotruś raczej projekt HARDCORE BLACK BITCH [br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 20:52_________________________________________________Z modów przeprowadzonych w tym tygodniu (a troche sie tego nazbierało) najbardziej cieszy mnie efekt dnia dzisiejszego Myśle, że jest to najmocniejszy CCWA w Polsce da się więcej gdyby nie cooler (przy hamowaniu było prawie 80 stopni) - jest to kolejny mod w planach ,O pozostałych napisze jak będę miał więcej wolnego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Teraz to musi sie zbierac z takimi kreskami :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Osz kurr... ladnie koksu doje..ne roznica w jechaníu pewnie tez niezla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 No nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 320 ps / 640 Nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Wooooo Dobrze wiedziec ze CCWA takie zdolne, bede mial co robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Wykres extra, niutki juz z samego dołu dostępne jak w ciężarowce Jak tam sprzęgło, to jego górna granica, czy juz przekroczona delikatnie Jedzie dużo lepiej od twojej B7, czy róznica nie jest wielka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi