Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Moja karoca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nastapił czas, aby pokazac dwie fotki mojej A4, wszczególności że powiozła mnie do ślubu. Trzeba jej jakoś się zrewanżować, najlepiej pokazać na forum :mrgreen:

Audi_A4_1.jpg

Audi_A4_2.jpg

Opublikowano

Furka wygląda ciekawie - tylko wytłumacz nam się ( skoro mieszkasz w Tychach ) czemu jeszcze za spotkanko nie wpadłeś - wtedy na żywo byś się pochwalił.

Gość MorgothDBMA
Opublikowano

Bardzo fajna Audiczka :) Udekorowana jak ta lala :)

Opublikowano

ładna dekoracja.....i A4 :razz:

Opublikowano
tylko wytłumacz nam się ( skoro mieszkasz w Tychach ) czemu jeszcze za spotkanko nie wpadłeś - wtedy na żywo byś się pochwalił.

Już się tłumaczę, sprawa jest bardzo prosta, nie posiadam jeszcze prawka :oops: . Jak tylko zdam(za pierwszym podejściem :twisted: ), to macie jak w banku że się pojawię :mrgreen:

Opublikowano

heh z tym prawkiem to dales rade ale za to masz wiecej czasu zeby dopracowac szczegoly w garazu a nie tylko rozbijac sie po miescie ;) pozdro

Opublikowano

skoro autko Cie wiozło do ślubu to się odwdzięcz np nabywając dla niej ekstra fele :mrgreen:

Opublikowano
skoro autko Cie wiozło do ślubu to się odwdzięcz np nabywając dla niej ekstra fele

i lampeczki chociaz po 1 lifcie...

Opublikowano

Alusy pewnie na wiosnę się pojawią, samochód zdecydowanie lepiej wygląda. Co do lamp to przód napewno wymienie(mam urwane mocowanie). Podobają mi się z ringami, ale z tego co się zdążyłem zorientować to trzeba docinać błotniki, a to mi się nie bardzo podoba.