Krawalek Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Nastapił czas, aby pokazac dwie fotki mojej A4, wszczególności że powiozła mnie do ślubu. Trzeba jej jakoś się zrewanżować, najlepiej pokazać na forum :mrgreen:
miron78 Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Furka wygląda ciekawie - tylko wytłumacz nam się ( skoro mieszkasz w Tychach ) czemu jeszcze za spotkanko nie wpadłeś - wtedy na żywo byś się pochwalił.
Gość MorgothDBMA Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Bardzo fajna Audiczka Udekorowana jak ta lala
bushi Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Ładna ale z tą dekoracją to na codzień chyba nie jeżdzisz .Pozdrawiam
Krawalek Opublikowano 4 Września 2006 Autor Opublikowano 4 Września 2006 tylko wytłumacz nam się ( skoro mieszkasz w Tychach ) czemu jeszcze za spotkanko nie wpadłeś - wtedy na żywo byś się pochwalił. Już się tłumaczę, sprawa jest bardzo prosta, nie posiadam jeszcze prawka . Jak tylko zdam(za pierwszym podejściem :twisted: ), to macie jak w banku że się pojawię :mrgreen:
RaCZeK Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 heh z tym prawkiem to dales rade ale za to masz wiecej czasu zeby dopracowac szczegoly w garazu a nie tylko rozbijac sie po miescie pozdro
Gość rob Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 powodzenia na egzaminie, i do zobaczenia na spocie
Elektron9 Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Witam i życze zdanych egzów. Wtedy dopiero nacieszysz się autem, motywacja b. silna
Gość zdeniu Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 skoro autko Cie wiozło do ślubu to się odwdzięcz np nabywając dla niej ekstra fele :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 skoro autko Cie wiozło do ślubu to się odwdzięcz np nabywając dla niej ekstra fele i lampeczki chociaz po 1 lifcie...
Krawalek Opublikowano 4 Września 2006 Autor Opublikowano 4 Września 2006 Alusy pewnie na wiosnę się pojawią, samochód zdecydowanie lepiej wygląda. Co do lamp to przód napewno wymienie(mam urwane mocowanie). Podobają mi się z ringami, ale z tego co się zdążyłem zorientować to trzeba docinać błotniki, a to mi się nie bardzo podoba.
Rekomendowane odpowiedzi