rajan Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Mam pytanie odnoście audi concert I, czy wszystkie te radia mają wyjście na 2 przednie głośniki. Kupiłem ostatnio okazyjnie Concert I BOSE i on ma myjście na dwa głośniki, patrze teraz po allegro i też po naklejkch na radiach widac, że maja tak samo.
Kowi87 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 tak wszystkie radia do audi maja moc wyjsciową na dwa kanały, za tylne głosniki odpowiedzialny jest wzmacniacz
rajan Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 No dobra, ale jak podłacze radio, to nie dziala mi tyl, tylko sam przod. Mam sedana a wzmacniacz jest gdzie? [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 22:31_________________________________________________Czyli pod co mają byc podpięte tylne głośniki, zeby grały?
Gwerty Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 bo tył jest aktywny , wzmacniacz masz w głośniku, poszukaj jest tego na forum w cholere
rajan Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 Tego już sie dowiedziałem, ale skąd wychodzi sygnał na tył?
zajec Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Było już o tym wałkowane... ktoś nawet na zdjęciu ładnie zaznaczył, ale nie chce mi się teraz szukać. Tutaj masz rozpiskę wyjść: http://elektron.pol.lublin.pl/users/djlj24/studio24/kable/iso.htm Przednie głośniki są podłączone pod część B. Z wyjść liniowych (C1) wychodzi sygnał do wzmacniacza, a z niego do głośników tylnych
rajan Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 Znalazlem przed chwila gdzies na jakim forum, dzieki bardzo.
Rekomendowane odpowiedzi