rojbert Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Mam pytanko do znawców marki co to jest ?? znajduje sie to tylko pod siedzeniem kierowcy
ykk Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Ale ktore..? To jest chyba szyna do regulacji fotela..
rojbert Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2007 Ale ktore..? To jest chyba szyna do regulacji fotela.. no to w tym kółeczku[popraw temat] - schiller
arkolek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 sprawdź w drugim siedzeniu czy też tak jest, bo może ci się element "zawieszenia" siedzenie wysunął. śróbki się odkręciły albo coś puściło
dark79 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 no ale co sie dzieje jak pociagniesz za ta dzwidnie,w sumie powinna to byc regulacja siedzenia przod/tyl, no ale uwazaj, moze to byc tez katapulta czy cos
wesoly1601 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 No chyba Ci się coś tam poodkręcało bo co jak co ale w AUDI nie powinno być takich "rusztowań" na wierzchu... PS. Za dużo ruchu
rojbert Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2007 No chyba Ci się coś tam poodkręcało bo co jak co ale w AUDI nie powinno być takich "rusztowań" na wierzchu... PS. Za dużo ruchu ze wstępnej obserwacji wydaje mi sie ze jest to jakiś dodatowy element prowadnicynie wiem czy w A4 były montowane podnóżki pod uda ??
mcm Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 były ale raczej wychodziły z siedziska a nie z pod spodu
rojbert Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2007 to juz nie wiem co to może być, pozostaje mi tylko czekać na opnię znawców marki moze sie juz ktoś z takim czyms spotkal
mcm Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 a siedzenie jest sztywne czy sie rusza na ??
rojbert Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2007 a siedzenie jest sztywne czy sie rusza na ?? nie rusza sie
grippen Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 To jest poto aby siedzenie regulować przód tył jeżeli ci nie chodzi przód tył to masz do wymiany ślizgi fotela
adadur Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Mi się wydaje że coś było robione z fotelem albo nie pochodzi od tego auta (tzn A4) - zapodaj całą fotkę bo podejrzewam sztukaterię jakąś - jakieś fotki jak z drugiej strony i od spodu to wygląda - nie ma śladów spawania czy coś.
rojbert Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2007 napisałem ze sie nie rusza to miałem na myśli ze nie lata na boki przesuwa sie normalnie pród-tył
Rekomendowane odpowiedzi