Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra to mamy dwa terminy 29.03 i 5.04 :)

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak dla mnie to ja jestem w prawie kazda sobote i niedziele wiec sie dostosuje[br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 21:58_________________________________________________Ja jestem za ta niedzela

Opublikowano

Mi jest obojętne w którą niedziele :) maku też tak twierdzi chociaż nic nie pisze (dzieci i ryby głosu nie mają :polew: :polew:) myślę że 5 kwietnia będzie już cieplej :good:

Opublikowano

mi odpowiada dostosuje się w końcu na miejscu praktycznie mieszkam :>

Opublikowano

To ja i maku mówimy że 5 kwietnia . :naughty: a reszta? [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 22:08_________________________________________________Dobra to już ustalone 5 kwietnia :gwizdanie:

Opublikowano

Dobra to już ustalone 5 kwietnia :gwizdanie:

:good: :good:
Opublikowano

To ja i maku mówimy że 5 kwietnia . :naughty: a reszta? [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 22:08_________________________________________________Dobra to już ustalone 5 kwietnia :gwizdanie:

to ja mówie że pasi
Opublikowano

O proszę kto powrócił :naughty:[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 16:52_________________________________________________Z racji zmiany czasu i że dzień mam dłuższy zmienimy godz. spotów na 17 :) odpowiada ?

Opublikowano

Z racji zmiany czasu i że dzień mam dłuższy zmienimy godz. spotów na 17 :) odpowiada ?

chyba tak :decayed:

Opublikowano

Spoko ;) narazie nie mam zabardzo czasu bawić się ze zdjęciami i składaniem filma jak coś wymyśle to podeśle linka co i jak wyglądało :))

Opublikowano

Witam serdecznie :hi:

Przepraszam że przeszkadzam, ale jak zwykle mam kilka spraw :)

Zbieram zamówienia na kolejną turę polarków męskich,

jeżeli ktoś reflektuje to:

>> KLIK <<

Pojawiły się również w ofercie t-shirty dziecięce:

>> KLIK <<

A także damskie koszulki - nowy fason:

>> KLIK <<

Zapraszam również do udziału w ankiecie - wybieramy nowy kolor męskich t-shirtów:

>> KLIK <<

No i przy okazji :) Zbieram fotki na marzec w konkursie na najładniejsze zdjęcie A4 na forum:

>> KLIK <<

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano
6db39ce47b957ce5med.jpg[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 00:08_________________________________________________a022f6d44cdd70camed.jpg[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 00:10_________________________________________________5ff69d6f42471c16med.jpg[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 00:12_________________________________________________5ff69d6f42471c16med.jpg[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 00:13_________________________________________________ced3e0c4f4bad025med.jpg
Opublikowano

:hi:

Może wpadłbym do kolegów, bo 5 kwietnia powinienem mieć wolne. :decayed: Pozdrawiam! :wink4:

Opublikowano

a wleciały mi dwa takie same...dobra nie chce mi się kasować ;p

co to zawiaska za***isty był i za***iście leżało autko :) niestety musiałem seria narzucić spowrotem :( odgórnie....

wiec mam do sprzedania z przyktością mówie jak nowe zawieszenie gwint H&R....

Opublikowano

Panowie to kiedy sie wybieracie do Kraka na spocika :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

na dniach wystawiam je na allegro za 950zeta jak by chciał ktos z forum puszcze za 850.... takie coś to jest (tylko bez tylnich amortyzatorów) regulacja gwint przód i tył..... dość sztywny zawias trzyma się jezdni bajka...

http://www.hrsprings.com/scripts/appguide.php?Mode=Make+Guide&SubMode=Find3&MakeID=3

( A4/A4 Avant 2WD, Typ 8E, 6 cyl - 2002-08

Street Perf. Coil Over 12, incl. facelift model 1.2 - 2.2 0.75 - 1.7 29358-2 $1,450.00 )

Opublikowano

Witam

Jestem z okolic Limanowej, gdzie leży MediaMarkt w Sączu bo jak można to wpadłbym jutro?

Opublikowano

Ulica Tarnowska :wink4: wlotowa ulica od strony Krakowa - Brzeska :hi:

Opublikowano

W I T OJ C I E :hi: powinienem sie dziś zjawić ale istnieje prawdopodobieństwo że z lekkim opóźnieniem :wink4: jak co to do zobaczyska :naughty: