hajfa1 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Gdzie i o której godz.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 No to co tak KRK milczy Młody ma imieniny 30 listopada czy KRK gotów? A nosze załatwisz?, bo tym razem mogą mnie nie unieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roni Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 na parkingu mm(Media Market) ale to trochę złamało nas chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Ustalcie godz. i niech każdy napisze czy będzie czas na odpowiedź do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Panowie , widze że w newbie coraz wiecej nowych sie pojawia z NS, działajcie i wysyłajcie zaproszenia do nich pozdro for all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu156 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Ja z miłą chęcią się piszę na spot tylko w okolicach świąt bo tak będę na urlopie . Jeśli dojdzie do spotu postaram się z organizować więcej audiczek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Dzień dobry Pragnę poinformować, że w odpowiedzi na fundamentalne pytanie egzystencjalne "Co?" respondenci Forum w miażdżącej większości odpowiedzieli "Jajco!" No, ja nie wiem - ankieta się nie podobała, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 wit.s nie pomyliles tematow..? Prawie srodek dnia i juz jest ciekawie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Dzień dobry Pragnę poinformować, że w odpowiedzi na fundamentalne pytanie egzystencjalne "Co?" respondenci Forum w miażdżącej większości odpowiedzieli "Jajco!" No, ja nie wiem - ankieta się nie podobała, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 no to mi sie podoba,wreszcie cos ruszyło.jak tylko wytrzeźwieje po jutrze to napewno sie pojawie i jak dobrze pójdzie to w wiekszym gronie audiczek a co do godz to raczej popołudniowa żebym doszedł do siebie,proponuje tak koło 14 ale niech sie wypowie reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Mylę że 16 bedzie opowiednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 ja tez jestem za. musze sie tylko wyrobic z zaproszeniami i bede napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 No to ustalone godz; 16.00 :> a reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Właśnie zauważyłem że jest dziś spot a ja nie ogolony ;( mykam do łazienki i jade pod MM moze jeszcze bedziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Heh ja znowu sobie zapomniałem całkowicie, chyba zaczne zapisywać...w niedziele myśle ze sie pojawie na MM:) był ktoś może na Lidlu (Lwowska/Sucharskiego) w Niedziele (9.11) ??? było troche aut tam... chyba coś sie działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtara18 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Kurde szkoda ze tak wczesnie o 14 to ja z krk wyjezdzam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Heh ja znowu sobie zapomniałem całkowicie, chyba zaczne zapisywać...w niedziele myśle ze sie pojawie na MM:) był ktoś może na Lidlu (Lwowska/Sucharskiego) w Niedziele (9.11) ??? było troche aut tam... chyba coś sie działo Maku mówił że był to był zlot calibraTEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Maku mówił że był to był zlot calibraTEAM no to wszystko wyjaśnia czemu sie spóźnił i jakim autem przyjechał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 On to jest tam Modem sam się chwalił dostaje się za ilość neonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi