Kulek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 kilka foto ze spotu tak na sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Mijałem się w niedzielę z kolegą w czarnej B6 Avant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Mijałem się w niedzielę z kolegą w czarnej B6 Avant. Gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Tak ok. 15:30 na ul. Królowej Jadwigi. [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 17:53_________________________________________________To byłeś Ty Młody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Nie to nie ja To pewnie Macqo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Jechał z czarnowłosą towarzyszką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Uuu to napweno Macqo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Szkoda, że wracałem wtedy do domu, bo jakby zeszło mi troszkę dłużej, to wpadłbym na spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Szkoda, że wracałem wtedy do domu, bo jakby zeszło mi troszkę dłużej, to wpadłbym na spota. No szkoda wpadnij na zlot Vaga do Gorlic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Kręcę temat w Nowym Sączu, więc kto wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Jechał z czarnowłosą towarzyszką. Ehe Ehe Ciekawe w niedziele w czarnowłosą towarzyszką hym.... <mysli> ale jaja nie przypominam sobie żebym kogoś woził prócz kulawego kolegi <lol2> ehehehe jeszcze nic nie wiem co z Gorlicami ale bede pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Jechał z czarnowłosą towarzyszką. Ehe Ehe Ciekawe w niedziele w czarnowłosą towarzyszką hym.... <mysli> ale jaja nie przypominam sobie żebym kogoś woził prócz kulawego kolegi <lol2> ehehehe jeszcze nic nie wiem co z Gorlicami ale bede pisał Spoko czekamy na info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Skoro to nie Ty Macqo , to jeździ po Sączu czarny Avant B6 na klubowych ramkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Skoro to nie Ty Macqo , to jeździ po Sączu czarny Avant B6 na klubowych ramkach. Hmm to ciekawe [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 22:57_________________________________________________Procek24 fotki fajne skromnie ale wesoło zawsze jest weź aparat ten wypas do Gorlic zrobimy super sesję Szkoda tylko że Macqo będzie bez super wypasnego zawiasu sorry [Macqo ale nie mogłem się powstrzymać fotki są tak że zawsze można sobie popatrzeć i wspominać TAKIE RZECZY TYLKO NA SPOTACH W N-S zapraszamy [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 23:41_________________________________________________ Panowie to kiedy sie wybieracie do Kraka na spocika :gwizdanie: A jakie atrakcje nas czekają u Was ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 hmmm jakie atrakcje :gwizdanie: jakies bedą napewno , WDK ( Wódka Dziwki Kox ) :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 hmmm jakie atrakcje :gwizdanie: jakies bedą napewno , WDK ( Wódka Dziwki Kox ) :polew: :polew: :polew: Dobra maku weź prawko prowadzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 hmmm jakie atrakcje :gwizdanie: jakies bedą napewno , WDK ( Wódka Dziwki Kox ) :polew: Więc ja się piszę na to D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulek Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 weź aparat ten wypas do Gorlic zrobimy super sesję Szkoda tylko że Macqo będzie bez super wypasnego zawiasu sorry [Macqo ale nie mogłem się powstrzymać Właśnie miałem Ci pisać o sesyjce ze można by wtedy walnąć :decayed: będzie trzeba tylko połapać jakąś miejscówkę do focenia. Jedną już mam ale może być problem z wjechaniem ale to się dokładnie zobaczy 26 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 co do Gorlic to bedzie okolo 15 godziny [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 23:34_________________________________________________WESOŁYCH ŚWIĄT LUDZISKA [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2009, 22:44_________________________________________________ps Oooo Kurde moja fota jest na marzec GŁOSUJCIE !! haha oczywiście jak wam sie podoba )))) http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b6/odp_all_b6_luty_najladniejsza_a4_na_forum_zgloszenia_do_2003-t67125.0.html;new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi