Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Zabili go za te mody... ;D

Ktoś musiał zginąć :wink:

Opublikowano

nie chciał by sobie ktoś kupić tej obudowy na samsunga galaxy s3 nowa dopiero idzie pocztą bo ja mam inną wizje na logo;D

Opublikowano

wez ja na spota to ja opatrze na zywo

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

ok powinna w tym tygodniu przyjść bo pisze że dostawa w ciągu 7 dni roboczych

Opublikowano

DSC_1223.jpg

DSC_1222.jpg

DSC_1226.jpg

DSC_1274.jpg

DSC_1219.jpg

DSC_1220.jpg

Opublikowano

Witka chłopaki.. dzięki kolejny raz za miłego spota.. miło było ponownie zobaczyć gęby i niektóre poznać po raz pierwszy :wink::wink::wink::wink:

ps. szkoda, że nie stanąłem w konkursie Car audio oficjalnie:kox::kox::kox::kox:

Opublikowano

Nie dobijaj z tym CAR AUDIO bo muszę zbierać na wtryski 216 a nie na kondensator :grin: tak na marginesie wbijaj częściej :hi:

Opublikowano
Witka chłopaki.. dzięki kolejny raz za miłego spota.. miło było ponownie zobaczyć gęby i niektóre poznać po raz pierwszy :wink::wink::wink::wink:

ps. szkoda, że nie stanąłem w konkursie Car audio oficjalnie:kox::kox::kox::kox:

na nastepny rok sie zapiszesz.:grin:

---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ----------

Nie dobijaj z tym CAR AUDIO bo muszę zbierać na wtryski 216 a nie na kondensator :grin: tak na marginesie wbijaj częściej :hi:

kamil olej wtryski i pracuj nad sprzetem zeby pobic tego słowaka.bo troche głupio przegrac z golfem.:grin:

Opublikowano

na nastepny rok sie zapiszesz.:grin:

---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ----------

kamil olej wtryski i pracuj nad sprzetem zeby pobic tego słowaka.bo troche głupio przegrac z golfem.:grin:

Wtryski ważniejsze :naughty: a golfa powiem szczerze nie widziałem być może przez tego ciula co mi kazał przez mikrofon gadać bo wpadłem w takiego stresa że nawet nie wiem co mówiłem :facepalm:

Opublikowano

Jak bardzo chcesz to Ci przypomnę :naughty:

A kto lata u nas po okolicy czarną B6 Avant na klubowych KNSach? Bo jak jechaliśmy na Vaga stał w Starym na parkingu :eusathink:

---------- Post dopisany at 02:10 ---------- Poprzedni post napisany at 02:08 ----------

Crisu 100 lat :banan::banan::banan::banan::banan::kwiatek:

Opublikowano

Crisu 100 lat :drinks::drinks::drinks:

bo to już bliżej niż dalej... :decayed:

:grin:

Opublikowano
Jak bardzo chcesz to Ci przypomnę :naughty:

A kto lata u nas po okolicy czarną B6 Avant na klubowych KNSach? Bo jak jechaliśmy na Vaga stał w Starym na parkingu :eusathink:

---------- Post dopisany at 02:10 ---------- Poprzedni post napisany at 02:08 ----------

Crisu 100 lat :banan::banan::banan::banan::banan::kwiatek:

Wioska bydło i masakra stres mnie zjadł :facepalm: ale przynajmniej front spoko się prezentował :wink:

---------- Post dopisany at 09:35 ---------- Poprzedni post napisany at 09:32 ----------

Crisu najlepszego 100 lat picia 200 życia :hi:

---------- Post dopisany at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:35 ----------

http://a4-klub.pl/a4-24/all-b5-czikita-big-reactivation-a4-b5-optic-rs-260252/index4.html ten wątek to po prostu wesoły wątek :grin:

---------- Post dopisany at 10:48 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ----------

Opublikowano

1098535_689954357685659_185376902_n.jpg

Czikita! :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

Przyciema musi być i z przodu i bez naklejek na drzwiach i jadził bym :wink: oj zderzak Esy z dokładką by mi zgrał :slina:

Opublikowano

dzieki.:hi:

Opublikowano

Nudziło mi się i dzwonie do AUTO SPECJAL NOWY SĄCZ na dział części i pytam jaki koszt wtrysków z 2,5 tdi Pan grzecznie odpowiada że końcówek jako takich niema są tylko całe wtryski koszt 1300 zł myślę sobie e spoko oryginały ale Pan dodaje od sztuki czyli 1300 X 4 amen

:shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3:

---------- Post dopisany at 15:55 ---------- Poprzedni post napisany at 15:54 ----------

Dodam że to są sławetne wtryski 216 :kox:

Opublikowano

szukaj na szrotach 60 zł sztuka plus ze 150 sterujący