bpl Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nudziło mi się i dzwonie do AUTO SPECJAL NOWY SĄCZ na dział części i pytam jaki koszt wtrysków z 2,5 tdi Pan grzecznie odpowiada że końcówek jako takich niema są tylko całe wtryski koszt 1300 zł myślę sobie e spoko oryginały ale Pan dodaje od sztuki czyli 1300 X 4 amen :shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3: ---------- Post dopisany at 15:55 ---------- Poprzedni post napisany at 15:54 ---------- Dodam że to są sławetne wtryski 216 pomysl kamil , ile mialbys za to żółtej farby...
Laskosz Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Czika jest tego na allegro od groma już w obudowach pod nasze motorki za 500 już kupisz zestaw
siara Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A co do Inwazji... Ktoś został do końca? Było jakieś liczenie aut? dostaliśmy puchar? Bo jak nie to będę napastował Panią sponsor/organizatorkę o należną nam nagrodę Na ulotkach co dostaliśmy była reklama salonu fryzjerskiego, który jest obok mojego miejsca pracy...
ryba85 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ja byłem tam jeszcze o 20 na chwile to jeszcze chodzili i oceniali te najładniejsze chyba auta. ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- potrzebuje jakies ładne lampy tył do a3.wie ktos cos o takich? ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ---------- http://a4-klub.pl/newbie-11/czesc-okolice-nowego-sacza-283772/ ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- http://a4-klub.pl/newbie-11/czesc-okolice-nowego-sacza-283772/
CZIKITA Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 szukaj na szrotach 60 zł sztuka plus ze 150 sterujący Michał jest sens kupować takie niepewne wtryski ? boje się zdeczka że mi to będzie lało i program w kingsofcie nie będzie cacy poradźcie coś chłopy no
jarek_ns Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 szukaj na szrotach 60 zł sztuka plus ze 150 sterujący Michał jest sens kupować takie niepewne wtryski ? boje się zdeczka że mi to będzie lało i program w kingsofcie nie będzie cacy poradźcie coś chłopy no Jużci kiedyś pisałem żebyś pojechał na Porębę, gość ci sprzeda i wyreguluje wtryski.
CZIKITA Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 szukaj na szrotach 60 zł sztuka plus ze 150 sterujący Michał jest sens kupować takie niepewne wtryski ? boje się zdeczka że mi to będzie lało i program w kingsofcie nie będzie cacy poradźcie coś chłopy no Jużci kiedyś pisałem żebyś pojechał na Porębę, gość ci sprzeda i wyreguluje wtryski. Oni są poje.. pier.. i niedoj... mówią że nie reguluje się wtrysków tylko odrazu zakłada a o 216 w życiu nie słyszeli a jak powiedziałem że to z 2,5 tdi to sie pytali czy to podejdzie do silnika 1.9 tdi no ręce mi opadły wiem że mówiłeś że oni tam mają różne humorki ale to są jakieś poje... :facepalm:
jarek_ns Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 szukaj na szrotach 60 zł sztuka plus ze 150 sterujący Michał jest sens kupować takie niepewne wtryski ? boje się zdeczka że mi to będzie lało i program w kingsofcie nie będzie cacy poradźcie coś chłopy no Jużci kiedyś pisałem żebyś pojechał na Porębę, gość ci sprzeda i wyreguluje wtryski. Oni są poje.. pier.. i niedoj... mówią że nie reguluje się wtrysków tylko odrazu zakłada a o 216 w życiu nie słyszeli a jak powiedziałem że to z 2,5 tdi to sie pytali czy to podejdzie do silnika 1.9 tdi no ręce mi opadły wiem że mówiłeś że oni tam mają różne humorki ale to są jakieś poje... :facepalm: Bez obrazy ale jak przyjechałeś swoim autem i standardową swoją gadkę im zaprezentowałeś to nie dziw się że cię olali. Trzeba było zapytać się o wtryski 216 do AFN. A reguluje się ciśnienie otwarcia czy coś takiego, często robią mi końcówki do maszyn budowlanych i jakoś zawsze sprawdzają cały wtrysk a jak jest źle to wkładają podkładki pod sprężynę.
CZIKITA Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Nie no fakt wtedy jak byłem tam z kolegą to czikita była brudna i uwalona bo coś przy ic grzebaliśmy ale i ja gadałem i kolega i takich 2 młodszych było i nic nie ogarniali o tych 216 chyb a że to nie byli właściciele tylko jakieś przydupasy no kurde to jak mam gadać normalnie zapytaliśmy sie co i jak
jarek_ns Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Powiedz co masz a co chcesz, jak mu powiesz że masz pompę 11 i pasuje ci załatwić wtryski 216 do AFNa, i po sprawie. A pisałeś do cowboya? On jest sprawdzonym dostawcą hybryd i od niego najprędzej dostaniesz. Napisze do niego na forum VW o numer telefonu to ci podeśle.
CZIKITA Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Prezesie jest problem bo ja nie mam pompy 11 i nie zamierzam puki co jej kupować A do cowboya pisałem ceny mają z d*py he za drogo jak dla mnie mam dostęp do używek z 2,5 i chyba tak zrobię bo z pewnego źródła auto na chodzi i jeszcze może dostane jakieś gratisy do kompletu Choć ciekawi mnie ile u tych capów by chcieli jak bym im oddał moje z afna nie masz może numer do tych górskich ludzi bo jechać do nich to nawet nie mam ochoty a zapytać chętnie bym się zapytał ?
jarek_ns Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Kamil jak ty chcesz żeby ci ktoś za darmo zrobił wtryski, to powodzenia. Jak masz pewne w dobrych pieniądzach to dlaczego nie bierzesz?
CZIKITA Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 No bo jeszcze nie dotarło to rozbite auto no A pod tuning tez nie wiem czy takie z 2,5 tdi nie trzeba jakoś specjalnie wyregulować pod afna u tych paproków na górach
jarek_ns Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Aż tak to się nie znam ale chyba szkopuł w tym że obudowa jest z normalnego wtrysku a końcówka jest zmieniona, i swoje taka modyfikacja musi kosztować.
CZIKITA Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Aha o kurde myślałem że wkręcę z 2,5 i będzie cacy a tu widzę będzie grzebania
jarek_ns Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Na 100% nie jestem pewien, ale z tego co pamiętam jak interesowałem się tematem jakieś 5 lat temu to tak mi pisali.
CZIKITA Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Kurde muszę poczytać na ten temat i popytać bo widzę bada komplikacje a już myślałem że wpadnę do KINGSOFTU
jarek_ns Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ty już tam wpadasz trzeci miesiąc, niedługo cię zima zastnie.
Rekomendowane odpowiedzi