Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli jest dobrze i elegancko kolejny furacz na spotach będzie :hi:

96%

---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ----------

100 :naughty:

---------- Post dopisany at 00:27 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ----------

Więcej o Spotach Nowosądeckich dowiecie się wchodząc na nasz funpage

https://www.facebook.com/audispotNowySacz

Fanatycy AUDI z Nowego Sącza oraz okolic na tej stronie będziemy informować gdzie i kiedy się spotykamy by miło spędzić czas nawiązać nowe znajomości oraz porozmawiać w wyborowym towarzystwie o pasji która nas łączy czyli AUDI !

Jeśli film Ci się spodobał udostępnij go znajomym by ekipa Nowosądecka była jeszcze większa i więcej AUDI gościło na spotach .

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:wallbash: jak mogłeś clio olać :thumbdown:
Opublikowano

Nie na grałem jak jedziesz tylko jak wysiadłeś :wink: więc uznałem że nie jest to ciekawe i w to miejsce wsadziłem S8 :naughty: a ciąłem co sie dało żęby upchać do muzyki więc zbędne momenty nie zostały zmontowane :wink:

Opublikowano

Dobry filmik.. ;) fajny podkład muzyczny:wink: ps. dziś srebrne a6 na glebie z filmiku widziane w miejscowości Jurków.. :decayed:

Opublikowano

U Pawła są 2 takie same identyczne różnią się tylko lekko grilem a jest i 3 ale inny kolor więc to pewnie jego kuzyna który koło niego mieszka bo często po Polsce śmiga aczkolwiek możliwe że Pawła gdzieś wywiało :wink: zapraszamy na spoty do nas :hi:

Opublikowano

właśnie zwróciłem uwagę bo ładnie się prezentuje :wink: a dzięki może kiedyś się wybiorę.. :decayed:

Opublikowano
właśnie zwróciłem uwagę bo ładnie się prezentuje :wink: a dzięki może kiedyś się wybiorę.. :decayed:

:hi:

Opublikowano

Stary jebłeś podkład jakby to ostatnia droga tych samochodów była

Opublikowano
Stary jebłeś podkład jakby to ostatnia droga tych samochodów była

Toś mnie teraz dobił a myślałem że będzie ciekawy bo taki unikat :wink: ale to może tobie się tak pogrzebowo kojarzy bo swoje sprzedajesz i ci w głębi serca szkoda się z nią rozstać :hi:

---------- Post dopisany at 13:13 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ----------

---------- Post dopisany at 13:14 ---------- Poprzedni post napisany at 13:13 ----------

Więcej o Spotach Nowosądeckich dowiecie się wchodząc na nasz funpage

https://www.facebook.com/audispotNowySacz

Fanatycy AUDI z Nowego Sącza oraz okolic na tej stronie będziemy informować gdzie i kiedy się spotykamy by miło spędzić czas nawiązać nowe znajomości oraz porozmawiać w wyborowym towarzystwie o pasji która nas łączy czyli AUDI

Jeśli film Ci się spodobał udostępnij go znajomym by ekipa Nowosądecka była jeszcze większa i więcej AUDI gościło na spotach .

Opublikowano

He he poco ci ? film kręcisz :naughty:

Opublikowano

żeby oglądać teledyski :decayed:

Opublikowano

Z tobą zawsze no :wink:

---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:42 ----------

Jak już mówiłem teledyski sa fajne trochę mi zeszło go znaleźć :naughty::slina::naughty:

---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:47 ----------

Opublikowano

Nie łam się Natalko będzie lepiej :whistling:

Opublikowano
Nie łam się Natalko będzie lepiej :whistling:

Jak ci kolezanka jebnie na następnym spocie to się opamiętasz :D:grin:

Opublikowano

E tam ona się droczy :wink: