CZIKITA Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Czyli jest dobrze i elegancko kolejny furacz na spotach będzie 96% ---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ---------- 100 ---------- Post dopisany at 00:27 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ---------- Więcej o Spotach Nowosądeckich dowiecie się wchodząc na nasz funpage https://www.facebook.com/audispotNowySacz Fanatycy AUDI z Nowego Sącza oraz okolic na tej stronie będziemy informować gdzie i kiedy się spotykamy by miło spędzić czas nawiązać nowe znajomości oraz porozmawiać w wyborowym towarzystwie o pasji która nas łączy czyli AUDI ! Jeśli film Ci się spodobał udostępnij go znajomym by ekipa Nowosądecka była jeszcze większa i więcej AUDI gościło na spotach .
CZIKITA Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Nie na grałem jak jedziesz tylko jak wysiadłeś więc uznałem że nie jest to ciekawe i w to miejsce wsadziłem S8 a ciąłem co sie dało żęby upchać do muzyki więc zbędne momenty nie zostały zmontowane
Dumel Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Dobry filmik.. fajny podkład muzyczny:wink: ps. dziś srebrne a6 na glebie z filmiku widziane w miejscowości Jurków..
CZIKITA Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 U Pawła są 2 takie same identyczne różnią się tylko lekko grilem a jest i 3 ale inny kolor więc to pewnie jego kuzyna który koło niego mieszka bo często po Polsce śmiga aczkolwiek możliwe że Pawła gdzieś wywiało zapraszamy na spoty do nas
Dumel Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 właśnie zwróciłem uwagę bo ładnie się prezentuje a dzięki może kiedyś się wybiorę..
CZIKITA Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 właśnie zwróciłem uwagę bo ładnie się prezentuje a dzięki może kiedyś się wybiorę..
Mike_G_A4 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Stary jebłeś podkład jakby to ostatnia droga tych samochodów była
Maxito Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 http://a4-klub.pl/gadgety-klubowe-109/zapisy-terminarz-format-a4-a5-logo-klubu-2014-dostepne-47-szt-288388/
CZIKITA Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Stary jebłeś podkład jakby to ostatnia droga tych samochodów była Toś mnie teraz dobił a myślałem że będzie ciekawy bo taki unikat ale to może tobie się tak pogrzebowo kojarzy bo swoje sprzedajesz i ci w głębi serca szkoda się z nią rozstać ---------- Post dopisany at 13:13 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ---------- ---------- Post dopisany at 13:14 ---------- Poprzedni post napisany at 13:13 ---------- Więcej o Spotach Nowosądeckich dowiecie się wchodząc na nasz funpage https://www.facebook.com/audispotNowySacz Fanatycy AUDI z Nowego Sącza oraz okolic na tej stronie będziemy informować gdzie i kiedy się spotykamy by miło spędzić czas nawiązać nowe znajomości oraz porozmawiać w wyborowym towarzystwie o pasji która nas łączy czyli AUDI Jeśli film Ci się spodobał udostępnij go znajomym by ekipa Nowosądecka była jeszcze większa i więcej AUDI gościło na spotach .
tusians Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Kamil potrzebuje nutę z samego początku filmiku
CZIKITA Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 He he poco ci ? film kręcisz
tusians Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 dasz tytuł i wykonawce czy droczyć się nadal będziesz?
CZIKITA Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Z tobą zawsze no ---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:42 ---------- Jak już mówiłem teledyski sa fajne trochę mi zeszło go znaleźć ---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:47 ----------
tusians Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 :facepalm::facepalm::facepalm:
CZIKITA Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Nie łam się Natalko będzie lepiej
athek Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Nie łam się Natalko będzie lepiej Jak ci kolezanka jebnie na następnym spocie to się opamiętasz
Rekomendowane odpowiedzi