siara Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 No właśnie jeszcze nic.... ---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- Łukasz US Audi B5 A4 Avant USA Kennzeichenhalter Heckklappe Blende Quattro A 4 B 5 | eBay Ale cena powala
Laskosz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 zna ktos jakiegos speca co by mi wtryski sprawdził i kat wtrysku? kąt mogę Ci sprawdzic pod vcds, wtryski nie wiem
CZIKITA Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 GRIL RS na swoim miejscu Jeszcze brakuje Ci kratek Rsowych w zderzak Chciałeś napisać Oryginalnego zderzaka z kratkami mi brakuje ale na razie hurtowo wykupuje MOTULA ---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 03:14 ---------- http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/kierownica-s4-grill-wydech-lampy-tyl-polift-elektryczny-szybedach-full-opcja-311671/#post4004659 ---------- Post dopisany at 15:26 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ---------- KTOŚ COŚ CHCE ?
wolantt Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Łukasz robiłeś już JB w iOS7? Jeszcze nie i w sumie nie widzę takiej potrzeby
ryba85 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 potrzebuje napinacz paska sprezarki klimy do 1.9 tdi.ma ktos?bez rolki i łozyska.potrzebna sama ta blacha aluminiowa.
Zemis Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ryba pewnie był na giełdzie a to trzeba wcześnie wstać...
ryba85 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ryba pewnie był na giełdzie a to trzeba wcześnie wstać... dzisiaj sie mylisz bo nie bylem.:grin:
krzysieksza Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Panowie co z tą składką na aparat?? Ktoś się na to pisze?? Bo jak nie no bez sensu zaczynać coś na spocie;D słucham opini na ten temat
CZIKITA Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Na ostatnim było wielu chętnych ale ciebie nie było więc nie miał kto zbierać
Zemis Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 na jaki aparat? a co się rozchodzi? Panie Cziki już chyba z góry można ściągnąć tą Panię z nagłówka i dać...jakąś inną...
krzysieksza Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 W związku z szybko rosnącym zainteresowaniem naszym klubowym forum oraz kontem na FB musimy postarać sie o polepszenie jakości przekazywanych przez nas materiałów filmowych oraz zdjęć. Są osoby chętne do pracy i podnoszenia swoich umiejętności, serca i zapału im nie brakuje, ale brakuje sprzętu. Na akcje fotografowania musimy wspomagać się własnymi aparatami bywało i tak że zdjęcia były robione z naszych telefonów ponieważ aparat Prezesa odmówił posłuszeństwa. Ogranicza to nasze możliwości. Dlatego jeśli byłby ktoś chętny i zechciał wspomóc naszą akcje dowolną kwotą bylibyśmy bardzo wdzięczni. Prezes Kamil ma przeznaczone pieniądze na aparat jednak dzięki naszemu wsparciu finansowym może on zakupić znacznie lepszy i wydajniejszy sprzęt. Zbiórka odbyła by się na najbliższym spocie ( 05.01.2014 ) i ma charakter grzecznościowy więc jeśli ktoś nie da rady lub nie czuje takiej potrzeby i tak jest mile widziany ---------- Post dopisany at 16:22 ---------- Poprzedni post napisany at 16:21 ---------- O tym pisałem
CZIKITA Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 na jaki aparat? a co się rozchodzi?Panie Cziki już chyba z góry można ściągnąć tą Panię z nagłówka i dać...jakąś inną... Właśnie nie byłem pewny bo ja dziś dostałem pod choinkę prezent spóźniony od mikołaja więc chyba jeszcze klimat świąteczny jako tako się trzyma zaraz się wam pochwalę
ryba85 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2014 bez sensu:decayed:przynajmniej dla mnie.
CZIKITA Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Montaż subwoofera - video w cda.pl Robię Car AUDIO ma ktoś namiary na tego speca ? ---------- Post dopisany at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany at 17:01 ---------- bez sensu:decayed:przynajmniej dla mnie. Niestety nie ma nić na zbyciu prezes beret
Rekomendowane odpowiedzi