Dumel Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 'Brems Licht' kiedyś mi wywalało na fisie w b7 co jakiś czas i zawsze to był prawy stop spalony.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Panowie dorzuciłem dodatkowe fotki, może ktoś się skusi, albo znacie kogoś kto szuka takich:decayed: http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/sprzedam-alufelgi-8-5j18-et32-5x112-315878/#post4070624 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 'Brems Licht' kiedyś mi wywalało na fisie w b7 co jakiś czas i zawsze to był prawy stop spalony.. To by się zgadzało z tego co piszą i doczytałem to fakt jedna zarówka pozycyjna mi nie świeciła ale ją w czasie jazdy poprawiłem ten napis dalej sie pojawia ale to się go kasuję ponoć vagiem jako błąd zwykły bardziej a raczej najbardziej mnie interesuje czemu mi wskaźnik paliwa padł pod ostatnią kreską i za każdym razem jak przekręcam kluczyk wstaje do tego miejsca czyli ostre zero i ani kropli w baku co z tym zrobić bo nie wiem ile mam paliwa myślałem że to brems licht jest z tym połączone a to widzę oddzielny problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 'Brems Licht' kiedyś mi wywalało na fisie w b7 co jakiś czas i zawsze to był prawy stop spalony.. To by się zgadzało z tego co piszą i doczytałem to fakt jedna zarówka pozycyjna mi nie świeciła ale ją w czasie jazdy poprawiłem ten napis dalej sie pojawia ale to się go kasuję ponoć vagiem jako błąd zwykły bardziej a raczej najbardziej mnie interesuje czemu mi wskaźnik paliwa padł pod ostatnią kreską i za każdym razem jak przekręcam kluczyk wstaje do tego miejsca czyli ostre zero i ani kropli w baku co z tym zrobić bo nie wiem ile mam paliwa myślałem że to brems licht jest z tym połączone a to widzę oddzielny problem moze pływak siadl, albo trzeba go przeczyścic:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 'Brems Licht' kiedyś mi wywalało na fisie w b7 co jakiś czas i zawsze to był prawy stop spalony.. To by się zgadzało z tego co piszą i doczytałem to fakt jedna zarówka pozycyjna mi nie świeciła ale ją w czasie jazdy poprawiłem ten napis dalej sie pojawia ale to się go kasuję ponoć vagiem jako błąd zwykły bardziej a raczej najbardziej mnie interesuje czemu mi wskaźnik paliwa padł pod ostatnią kreską i za każdym razem jak przekręcam kluczyk wstaje do tego miejsca czyli ostre zero i ani kropli w baku co z tym zrobić bo nie wiem ile mam paliwa myślałem że to brems licht jest z tym połączone a to widzę oddzielny problem moze pływak siadl, albo trzeba go przeczyścic:wink: Ale tak z godziny na godzinę Pany no ja zawsze od wieków lałem Super Dizla no drogie takie czyszczenie ? albo wymiana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 wyjmij smoka z baku i przeczysc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Jak ten smok wygląda i jak to się mniej więcej czyści bo wszędzie w b5 grzebałem tylko nie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 w bagarzniku pod wykładzina jest okragły dekiel przykrecany na 3 wkrety do podłogi.odkrec go i tam zobaczysz dekiel na bakudo którego wchodza 2 wezyki i kostka z przewodami.odkrecasz dekiel i wyciagasz smoka z pływakiem.jak go zobaczysz to bedziesz widział co tam trzeba wyczyscic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Aha dzięki to tam jednak też grzebałem odkręcałem to kółko żeby obczaić co b5 chowa w dupce ale w bebechach nie grzebałem dzięki prezes za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laskosz Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 cziki brems licht to od czujników klocków, sygnalizuje że jest ich mało, czasem to faktycznie tak jest a czasem coś nie styka w kostce a czasem właśnie spalona któraś z żarówek. co do wskaźnika paliwa wyjmij przeczyść i poskładaj jak nie pomoże to wymień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Beret jest taki że sam osobiście wymieniałem ostatnio heble na 312 Brembo oraz klocki ATE Ceramik i ucinałem w klockach kabelki bo nie miałem czujników w aucie więc to nie może być to po za tym seryjne były na wykończeniu noi też nic nie świeciło w kontrolkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laskosz Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 skoro jesteś pewien że czujników nie masz to patrz dokładnie na wszystkie żarówki i 3 światło stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 z ranca Cziki a moze to po prodtu jeet czujnik ktory informuje ze za powoli jezdzisz...? Ryba pod koniec miesiwca bede dopiero w Krk wiec nie wiem czy Ty chcesz tyle czekac na ten kalendarz....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 aha.napisze do jarka. ---------- Post dopisany at 08:15 ---------- Poprzedni post napisany at 08:02 ---------- zamuwiłem:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Nie no pozycyjna tylna się faktycznie wykręciła bo mam te ranflaty i trzepie jak na gwincie światła już działają wszystkie komunikat jeszcze jest ale najbardziej mnie ten wskaźnik paliwa martwi zobaczę co mi się uda z nim zdziałać dzisiaj ---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 09:44 ---------- Licznik naprawiony wskaźnik paliwa też wystarczyło zamienić liczniki z a6 benzyny na chwile i się odciął nic więcej ni było ruszane audi się samo naprawia ---------- Post dopisany 11-02-2014 at 00:20 ---------- Poprzedni post napisany 10-02-2014 at 19:34 ---------- Audi S4 21499.00 PLN. PORĘBA / ZAWIERCIE - otoMoto.pl jaka wielka pyta pytąg zawodowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 a może swapa hamulców? HAMULCE S4 b6 345mm ZACISKI TARCZE KLOCKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 http://a4-klub.pl/newbie-11/krynica-zdroj-witam-nowy-316320/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Jak tam zdjęcia ze spota;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Felgi Audi 20" 5x112 ET30 10cali szerokie rant do Q5 A5 S5 A6 S6 A8 S8 Warszawa Targówek ? Tablica.pl Felgi BBS RS795 Audi Warszawa Śródmieście ? Tablica.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Felgi Audi 20" 5x112 ET30 10cali szerokie rant do Q5 A5 S5 A6 S6 A8 S8 Warszawa Targówek ? Tablica.plFelgi BBS RS795 Audi Warszawa Śródmieście ? Tablica.pl Ojojoj ale mam drogie BBSy a ja je kupiłem w takich dobrych pieniądzach tylko że 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi