dixon_ns Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Pewnie ktoś z rodziny jak u nas trzy są Ciekaw jestem kto ma 88888 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 czikita ten napis na moich drzwiach to rozumiem twoja sprawka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Ferrari F430 F1 na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 zestaw na tył zregenerowany:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 czikita ten napis na moich drzwiach to rozumiem twoja sprawka? E to po pijaku to się nie liczy prezesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 czikita ten napis na moich drzwiach to rozumiem twoja sprawka? E to po pijaku to się nie liczy prezesie a wiesz ze po umyciu auta zostały ryski na lakierze i napis widac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 O kurcze to wpadnij do mnie mam maszynę polerską wypoleruje ci pół auta Puki co jadę walczyć z AWX i Przelotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 A ja wieczorem po następną A4 b5;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Pamiętacie co ktoś wklejał b5 żółtą z Q z Lanscar-u która widywaliśmy na Kochanowskiego: Archiwalne: Audi A4 / uszkodzone Nowy Sącz Zderzak tył audi a4 b5 Nowy Sącz Ilość b5 żółtych w naszym regionie ciągle spada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Pamiętacie co ktoś wklejał b5 żółtą z Q z Lanscar-u która widywaliśmy na Kochanowskiego:http://s2.postimg.org/yiiav30ph/image.jpg Archiwalne: Audi A4 / uszkodzone Nowy Sącz Zderzak tył audi a4 b5 Nowy Sącz Ilość b5 żółtych w naszym regionie ciągle spada... Ta przynajmniej w ogłoszeniu nie zmieniła odcienia na seledynowo-zielony... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany at 19:00 ---------- Darecy widziany dziś na krzyżówce w Zabrzeży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 A jeśli już mowa to coś dla naszego Czikity nie ma sensu zakładać na tył tych dwóch pozostałych 17 lepiej od razu te:decayed: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=738477266196349&set=gm.586589774763984&type=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 No w 18 to już kozak A gdzieś widziałem temat większych o cal z tyłu ---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- Jak to jest zrobione Wypadek BMW w Johannesburgu - Joe Monster Sprawca stłuczki myślał, że mu się udało, ale... - Joe Monster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzi_88 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 panowie potrzebuje pomocy! Otóż problem z klimatronikiem nie działa mi centralny nawiew na szybe dmucha, na nogi też, cipełe zimne działa ale nie dmucha z centralnych nawiewów. prosze o pomoc !!! może vagiem ktoś coś poradzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 To jak tu robi się wątek widziany, widziana:decayed: Młody widziany dziś na ul. Dojazdowej, a Czikita jak zwykle modzi coś z Pawłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 dixon Ty byłeś tą czarną B8 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 W ostatniej chwili Cię zauważyłem to mignąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Flansza i kolektor z AWXa już namiejscu przelot 2,5 cala też a i turbina z AWXa też wszystko produkcji Kuchta-Tech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 W Bukowinie pewnie już dudni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi