Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siara przejezdna jest droga z zabrzerzy na kraków?

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie bardzo. Przez Wolę jest objazd do Kamienicy, ale tamtędy nigdy nie jechałem.

Opublikowano

To kratek nie zakładasz?

Opublikowano

Zakładam tak tylko zachęcam żeby ktoś z naszych kupił cały zderzak a potem mi go odsprzedał :grin:

Opublikowano

cyja jest ta b5 z tymi zielonymi kołami?bo czesto ja widze na wólkach.

Opublikowano

Przecież był na spocie kilka razy to Kamila kumpla Pawła ze srebrnej C5 na glebie.

Opublikowano

840af350217b83cam.jpg 7bb54e15e08f83f9m.jpg 031e6879222360dfm.jpg a00a37508e60642dm.jpg 3f23803a1cdb796dm.jpg 747d06918a38adf6m.jpg 7494f02f26fefcd9m.jpg a0c8b091e51825eam.jpg

1.jpg dzisiaj kat out:decayed:

Opublikowano

Odzywa się przegub łożyska i tylni amor się wylał ale wylądowała w końcu na regeneracji pompy :dontknow:

Opublikowano

U tego pompiarza co Ci Kingsoft dał tak? Ile u nich regeneracja pompy?

Opublikowano

Tak u niego z tym że z cenami nic nie wiem nigdy ceny nie podaje bo on liczy na to ile było roboty przy danej usterce jak odzyskam Reda dam znać ale tanio nie będzie :kox:

Opublikowano

Szukajcie a znajdziecie:decayed: Czas najwyższy sprowadzić drugie b5 na glebę - gwint KW V2 Inox z regulacją twardości/nakrętki w powłoce teflonowej komplet:kox:

1.JPG

2.JPG

Opublikowano
Szukajcie a znajdziecie:decayed: Czas najwyższy sprowadzić drugie b5 na glebę - gwint KW V2 Inox z regulacją twardości/nakrętki w powłoce teflonowej komplet:kox:

https://lh5.googleusercontent.com/-dOx_ZWmQBko/U3yDxEA4QzI/AAAAAAAAAHQ/ib-2KZIHWR8/s1024/1.JPG

https://lh4.googleusercontent.com/-BQk-AvRGp-s/U3yD3TYCVMI/AAAAAAAAAHY/kL92Sjf1CG8/s1024/2.JPG

Zazdraszczam :kox:

Weź mi znajdź tył KW INOX do B5 Quattro w normalnej kasie :whistling:

Opublikowano

to czas na drugą nieco niżej:kox: teraz to brat będę mógł Ci pyknąć kilka fotek:decayed:

Opublikowano

Sam szukałem bardzo długo bo cena nowego u mapeta powala 5600zł:shock3: w de niewiele taniej:

KW automotive GmbH - Gewindefahrwerke, Rennsportfahrwerke, Sportfedern - KW Gewindefahrwerk Variante 2 inox

ale Loko jakbym coś widział to Ci zaraz wyślę info ale INOX V1 łatwiej dopaść ale do Q V2 z regulacją twardości amortyzatora to jakiś kosmos. Ja długo szukałem takiego i udało się poprawiona wersja V2 z dwoma sprężynami z przodu i nakrętki nie aluminiowe tylko z tworzywa w powłoce teflonowej czyli nic się nie będzie zapiekać chodź nie mam pojęcia na razie jaką twardość ustawię ale betonu na pewno nie chcę:decayed:

Opublikowano

Mają rozmach ... :hi:

Opublikowano

KW jest bezkonkurencyjny więc będzie czym kręcić:kox:

Opublikowano

Film z ostatniego spota

---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ----------

O kobiety oglądają nasze wątki zapraszamy na spoty :wink:

A żeby pisać na forum trzeba założyć wątek i się przedstawić :hi:

Opublikowano

Prezes jaja se robisz ja cały czas inwestuje w mój czerwony sprzęt od 3 lat sobie nic nie kupiłem :grin: