CZIKITA Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Poker wole 17 tańsze opony A wykres dostałem w PDF więc puki co możecie go na komputerku oglądać bo nie mam go jak wstawić na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 To robisz print scr i wstawiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 w Starym Sączu. ---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ---------- To robisz print scr i wstawiasz Nie bo kresek nie widać jak taki mały jest muszę w dobrej rozdziałce wieczorem wsadzić jak bede miał chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Siemka:hi: Ryba tak patrzę na ta fotę to chyba Ty jesteś bardziej wystraszony jak ten Sum:wink: No juz ładna rybka:wink: Ale w Wiśle troszkę większe sąsą Cziki jaki koszt takiego FMIC'a? Ogarnął by cos takiego do AVF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ja za kompletny dolot z nierdzewki flansze castomową z wyjściem na gajgera oraz IC centralny płaciłem 600 zł i 50 za licznik doładowania turbo ---------- Post dopisany at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany at 09:41 ---------- A co jest w b6 to nie wiem ale na pewno się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Musze ja sie z nim ugadać na program bo w końcu wczoraj zapomniałem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronekb5 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 http://www.iv.pl/images/11570483526840759967_thumb.jpg:decayed:Crisu ryby biorą. Jaki wegorz! ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Siemka:hi:Ryba tak patrzę na ta fotę to chyba Ty jesteś bardziej wystraszony jak ten Sum:wink: No juz ładna rybka:wink: Ale w Wiśle troszkę większe sąsą Cziki jaki koszt takiego FMIC'a? Ogarnął by cos takiego do AVF? na wisłe pojade w swoim czasie. ---------- Post dopisany at 12:26 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- Rafał a co tam słychac w wielkim swiecie?pilnujesz juz roznowa? ---------- Post dopisany at 12:26 ---------- Poprzedni post napisany at 12:26 ---------- Rafał a co tam słychac w wielkim swiecie?pilnujesz juz roznowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Chłopaki już są także siedzą, tylko ponoć puścili dużo wody ze zbiornika...ale myślę, że w okolicy lipca powinienem być więc możemy jakiegoś spota zrobić nad jeziorkiem:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poker Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Spot w Rożnowie:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Kiedy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 jak będę na miejscu to wam pokaże jaką furką się tam wożę...;p;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 jak będę na miejscu to wam pokaże jaką furką się tam wożę...;p;p ja juz widziałem. ---------- Post dopisany at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:03 ---------- rafał jak dobrze pójdzie to ja tez bede nie długo pracował nad jeziorem.:decayed:w sumie to juz zaczęlismy tylko ja na razie tam nie jezdze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ryba tylko teraz mamy coś "ciekawego"... no to ładnie...to będę co wieczorne spociki:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ryba tylko teraz mamy coś "ciekawego"...no to ładnie...to będę co wieczorne spociki:naughty: mocniejsze? ---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 18:46 ---------- nie ma ktos baterii do samsunga S5830i? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Łap Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Do b5 będzie chyba problem z poduchą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 http://i59.tinypic.com/fwhuyt.jpgŁap Kamil No posłuchałeś i się pochwaliłeś zapraszamy częściej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 http://i59.tinypic.com/fwhuyt.jpgŁap Kamil No posłuchałeś i się pochwaliłeś zapraszamy częściej Ja śledzę na bieżąco temat, ale raczej nie mam czasu się udzielać nawet w temacie swoim upów żadnych nie daje ostatnio koła się malują, zaciski wypiaskowane i wymalowane, zwrotnice tak samo. Nowe przeguby i gumy bo stare od gleby padły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 A no to ok wybaczamy ale na spota 8 wpadnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi