Dzekson Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 6-8 jest Nysa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ok wybaczamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 aha:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 aha:naughty:http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/DSC_0077.jpg Jak tam Skaryszew ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Powiem Ci że średnio na jeża, miejscówka kozak, organizacja już gorzej, wszystkie konkursy się poprzesówały,20zł od osoby, i nawet wlepy nie dali:thumbdown:, ale ludzie robią klimat, selekcja zrobiła swoje, było mniej aut niż na Bałtowie, ale przynajmniej nie było jakichś totalnych serii:wink:, no i najlepsze fury na salonach:slina:, Krycha się zalapał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Porób jakie foty a i poka co tam na salonach słychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 o kurczaczek ty faktycznie salony i b5 na czerwonych dywanach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 a to nie jest czasem auto Krychy...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 a to nie jest czasem auto Krychy...? Tak dokladnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Robi robotę ten US , lepszy zderzak "gładki amerykan" niż esowy- co chciał założyć ---------- Post dopisany at 23:26 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Widzę że Kamil w końcu nie dogadał się z Łukaszem i odwiedził Marcina w Tegoborzy. Ale w sumie spoko. Ostatnio robił mi busa i jest bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poker Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.666417603448911.1073741852.537217136368959&type=1 Więcej zdjęć z ostatniego spota:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Tak Jarku odwiedziłem Marcina i w końcu to zaczęło latać tak jak powinno ile można nie seryjnym kompie latać ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- No i wpadło podszybie lift za 30 zeta no 47 z przesyłką tak się cieszę że jak zgadniecie ile miałem koni przed programem to wstawię wykres z hamowni bo już mam w JPG:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Moge ja zgadywać??;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Tak Jarku odwiedziłem Marcina i w końcu to zaczęło latać tak jak powinno ile można nie seryjnym kompie latać ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- No i wpadło podszybie lift za 30 zeta no 47 z przesyłką tak się cieszę że jak zgadniecie ile miałem koni przed programem to wstawię wykres z hamowni bo już mam w JPG:naughty: ale kompletne? wszystkie 4 częsći? jak tak to mega prajs:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 No dawaj prezes ---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- No nie 4 to już by było za dobrze 1 ta główna niestety bez klapki na aku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Nooo a wiec po ustawieniu tego co Kingsoft i ci cali szpece od pomp nie potrafili ogarnąć oraz nie licząc programu wypluło o ile dobrze pamiętam 131koni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 No dawaj prezes---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- No nie 4 to już by było za dobrze 1 ta główna niestety bez klapki na aku klapka coś koło 30 paru złotych w aso:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi