Młody Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 No chyba tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 kiedy wymiana climatronica na czarny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 I tu jest pupa czarny ma inne sterownie więc zsostaje malowanie,oklejanie lub $$ kodowanie nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 masakra wymyślają jakieś niepotrzebne inne sterowania a co z tym znaczkiem na grillu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 A znaczek zostaje . Może na wiosnę będzie inny grill. Troche wstyd co roku mieć ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 A znaczek zostaje . Może na wiosnę będzie inny grill. Troche wstyd co roku mieć ten sam grill rs6 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 apropos znaczka, to poliftowe A6 mialo znaczek s-line na grillu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_xtr Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ja mam 19 na zime profil 35 i nie ma tragedi zawiecha 1BV Jak się robi tą hydrografike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 apropos znaczka, to poliftowe A6 mialo znaczek s-line na grillu? tylko na błotnikach z tego co pamiętam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 apropos znaczka, to poliftowe A6 mialo znaczek s-line na grillu? tylko na błotnikach z tego co pamiętam.. Dobrze pamiętasz jedrekx polift na grill-u ma tylko Q topor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 dzięki koledzy:D a pytanie nr 2;p lampy z polifta pasuja z ledami, czy trza rezac ledy do lamp z przedlifta? zielony jestem w C6, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 a tu już musi się Młody wypowiedzieć, ale wydaje mi się, że pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 i pewnie trzeba bordnetz lamp zmienic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Lampy pasują jak chcesz mieć jak ori. to trzeba zmienić moduł i co z tym idzie ochronę komponętu usunąć . Spryski nie będą działać. Lub kupić przerabiane lampy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 lepiej byloby jakby było to wlasnie ori, a koszt tego modułu wysoki? moze wiesz jescze jaki nr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Pancie od A6, znalazlem szukajac do a4 pewien rarytasik... AUDI A6 S6 GRIL ATRAPA BLENDA (2902333555) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 lepiej byloby jakby było to wlasnie ori, a koszt tego modułu wysoki? moze wiesz jescze jaki nr? 4F0 910 279 K ( Ty na swoim będziesz miał ten sam numer tylko z literą A albo D )ten pasi na ledy. Ja zapłaciłem 200zł tylko szukaj z FV lub paragonem aby w ASO nie było problemów że jest "lewy" przy zdejmowaniu blokady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 dzieki;) bede szukał Młody jestes moim masterem C6:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Miło mi to słyszeć topor a u mnie z nowych modów to felgi 20" mają być u mnie wtorek/ środa oczywiście ori audi jak już będę je miał to fotki pewne oraz grill nowy i mam nadzieję że wpadną nowe stołki (jak na razie negocjuję cenę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Andrzej gdybym nie kupił B8 to kupiłbym własnie taką A6 i szedłbym w kierunku twojego auta. Zawsze mi sie te krowy podobały Jakie wzór kół kupiłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi