Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A6 C6 2,7 Q Pełny s-line. Koło 20"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze stoi :slina::slina::slina:

Coś mi sie wydaje, że przekonałeś mnie tymi zdjęciami żeby zmienić 18 na 19 w mojej B8 :decayed:

W ...uj mi sie podoba ta twoja C6 :jerk:

Opublikowano

Wchodzi nowy mod,

2ew37g1.jpg

roleta na tylną klapę :wink: oraz wpadnie grill S6 ori. czarny mat :banan:

Opublikowano

Jak to wygląda :eusathink:

Opublikowano

Jeszcze nie założyłem :wink:

---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ----------

20 min, pracy i po sprawie.

255i5ut.jpg

Bardzo fajna sprawa jest z tą roletą.

Opublikowano

Normalnie aż mi sie zachciało takiej a6stki po zobaczeniu tych fot :slina::slina: graty młody, obadamy za 2 tyg?

Opublikowano

Jeszcze nie wiem czy będę na cały weekend ale postaram się wpaść na parę godz.

Opublikowano
Jeszcze nie założyłem :wink:

---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ----------

20 min, pracy i po sprawie.

http://i49.tinypic.com/255i5ut.jpg

Bardzo fajna sprawa jest z tą roletą.

Fajna fajna, te w tylnych drzwiach też dobrą robotę robią szczególnie w słoneczne dni, a u mnie przy dwójce małych pasażerów z tyłu to już wogóle jest super. Jak idą spać jak gdzieś dalej jedziemy to zaciągam i mają ciemność, pomimo tego że mam farycznie szyby z tyłu ciemne to dodatkowo jak zaciągnie się te rolety to mają noc w ciągu dnia:wink:

Opublikowano

Dzisaj czekam na grill .

Opublikowano

Ty pilnuj lepiej tego kuriera z tym grilem żeby mu się nic w drodze do Ciebie nie stało, trza mu było powiedzieć co wiezie i że mogą być próby przejęcia tego grila:grin::decayed:

Opublikowano

Jest pod kontrolą i na GPS też :wink: a co wiezie? myślę że nie wie ile to warte jest. :hi:

---------- Post dopisany at 12:50 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ----------

Grill już jest u mnie :banan: coś pięknego i jeszcze znaczek ori chrom S6 (bez czerwonej wstawki w ASO 165zł ):wink: blena pod tablice zmówiona już w ASO.

148d8it.jpg

oa134z.jpg

ale był fart. :naughty:

Opublikowano

mioooood;)

też chce:banan::banan: teraz bedzie kosa!

Opublikowano

Musiałem im podać numer grilla aby zamówić blendę. Podobno drugi grill na zmówienie w PL :kox:

Opublikowano

zaje...sty ten grill Młody

Opublikowano

Też tak uważam Marcin :banan:

Opublikowano

grill rewelacja.. ale wiesz co z napisem S6 bym zrobił, prawda? :decayed: mam nadzieję, że wpadniesz do Bukowiny żebym tego paździerza zobaczył :grin:

Opublikowano

jedrekx znaczek S6 zostanie z racji tego że jest "wyjątkowy" i dwa inny tam nie pasuje niby można s-line na kleju zrobić ale tak się bawić nie będę. Może też być bez znaczka ale mi się to średnio podoba.

Opublikowano

No grill piękny! Na wozie będzie wyglądał cacy! :good::kox:

Opublikowano

Dzięki :hi: już chce go zakładać tylko blendy nie mam :kwasny: i jeszcze ten zderzak demontować :doh: B6 było 5min. zmiany grill-a i po sprawie .

---------- Post dopisany 26-03-2013 at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany 08-03-2013 at 15:28 ----------

Zderzak s-line polift w drodze :hi:

2aamtth.jpg

Opublikowano

Eh Młody jedziesz z modami pięknie. Polift będzie się pięknie prezentował.

Opublikowano

Chciałbym do wakacji skończyć auto razem ze zmianą koloru. :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...