Młody Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Młody prawa kratka 4f0 807 682 q 01c lewa 4f0 807 681 q 01c Dzięki ---------- Post dopisany 04-09-2013 at 12:12 ---------- Poprzedni post napisany 06-05-2013 at 18:38 ---------- Z nowych modów zawinęli mi kratki w poznaniu ze zderzaka i musiałem kupić nowe 330zł w ASO dobrze że halogeny zostały i lusterka Nowe i zamontowane 5 min. pracy i założone, nie dziwię się że w 5 min. giną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 U nas swego czasu wszystkie kratki S LINE itp. ginęly z AUDIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 załamka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 to je zabezpiecz od strony wew zderzaka wkretem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 i jeszcze uszkodzą zderzak przy wyrywaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Myślałem o kleju do szyb ale tak jak mówi Piotr uszkodzą zderzak a z nerwów coś innego . Jeszcze będę sam potrzebował je zdemontować i lipa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Możesz wrzucić fotkę profilu auta? chciałem kupić takie felgi ale zobaczyłem je w A8 i zwątpiłem a tu chyba wyglądają prawidłowo ;] poza tym piękna bestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Zrobię w piątek. A jak będę miał czas to jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 ok, dzięki Sorry za zwłokę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 piękny ryjek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 i na zimę gotowi z psiakiem lepszy niż Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 i dupcia tez niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 piękny ryjek A dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 znowu kalkulatorem pstrykałeś a fura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 znowu kalkulatorem pstrykałeś a fura d*pa nie aparatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Młody weź usuń ten temat bo mam depresję :slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina: a i Stefanek też pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Piękna d*pa:) jakie masz końcówki wydechu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Młody kiedy będziesz sprzedawał auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Piękna d*pa:) jakie masz końcówki wydechu? Ulter 90MM . ---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:08 ---------- Młody kiedy będziesz sprzedawał auto? Chodzą mi takie myśli po głowie ale chyba jednak jeszcze nie miron ma stołki S4 więc jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi