damian_qbass Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Chciałem przedstawić Moje inne autko które służy mi już od prawie 3 lat do jazdy na codzień i do małych zabaw. MODEL: 1991rok, hatchback, 3 drzwi SILNIK: 1,3 d13b2 75km UKLAD DOLOTOWY: seria UKLAD WYDECHOWY: kolektor, katalizator wycięty:),układ ciutkę powiększony, Końcowy M-tech ELEKTRONIKA i ELEKTRYKA: komputer, elektryczna regulacja świateł UKLAD NAPĘDOWY: seria ZAWIESZENIE: seria UKLAD HAMULCOWY: seria OPONY: Uniroyal RainSport 2 195/50R15 ŚRODEK: od ED7 + pasy 3 punktowe Autku po kupnie wymieniłem cały silnik na taki sam 1.3 z Automatu gdyż poprzedni właściciel przekombinował coś z panewkami... wymieniony został także rozrząd,Hondzia dostała nowiutkie kompletne sprzęgło oraz wymieniłem przednie wahacze... w między czasie doszło pare drobizagów... aktualnie jest kilka rzeczy do zrobienia, miedzy innymi blacharka, czeka wymiana tarcz, klocków.Poniżej kilka zdjęc przedstawiających historie autka u mnie
adrianus Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 fajne zelzako, kolezka mial kiedys takie, tylko ze z 1,6 na jednym wlku, to byl taki szatan ze nie mialem pytan, na kresce dostawalem takie baty ze szok, kilka dlugosci samochodu, w ogole z 1,8t nie mialem podjazdu do hanny kumpla. dbaj o nia i wstawiaj 1,6:)
Reggi Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Widac, że zadbane żelazo Sprzedajesz bo widzę, że kartka na szybie bocznej?
damian_qbass Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 powiem szczerze że zastanawiałem się nad sprzedażą jakiś czas temu... ale tak naprawde nie opłaci mi się go sprzedać za cene dobrych felg... a tak przynajmniej autko służy do poroszania się... a co do silnika myślałem nad wstawieniem D16z2, wtedy będzie można pomyśleć o jakiejś malutkiej zabawie
Mariusz90r Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Ładuj 1.6 bo widzę że blacha całkiem się trzyma jak na Hondę. Sam miałem CRXa z D16A8, te auta są stworzone do kreski, dużo fajnych wspomnień np. jak facet w Seacie z 2.0Tdi 170KM nie mógł uwierzyć że wącha spaliny starej pordzewiałej 130 konnej Hondy
damian_qbass Opublikowano 24 Października 2011 Autor Opublikowano 24 Października 2011 Jak by ktoś potrzebował mało palącego autka dla żony, dziewczyny lub kochanki to honda jest na sprzedaż, silnik w bardzo dobrym stanie, do zrobienia jest kilka poprawek blacharskich Ostatnio zostały wymienione na nowe : -Przeguby -chłodnica na większą od Ed7 -bębny i szczęki tył -klocki hamulcowe przód -nowe lapmy przód (stare także dokładam razem z silniczkami ) do auta dodaje zimówki w dobrym stanie, felgi 15' z praktycznie nowymi Oponami Uniroyal RainSport 2 195/50R15 a także parę części wraz z fotelami, kanapa z ED7 oraz całym drugim silnikiem (przekręcone panewki) [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 16:05_________________________________________________http://otomoto.pl/honda-civic-C21173451.html
Rekomendowane odpowiedzi