luap13 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Witam, Może to nie a4:P ale moze przedstawię również swoje autko:) A3 sportback 1.9TDI. Mode jakie autko przeszło to miedzy innymi: -Tylny + przedni zderzak + lotka + lusterka S3. -Lampy bi-xenon + DRL LED -Felgi S3 18 -Virus/ 150HP/ 330NM -Kierwonica od wersji 2010+ kilka poliftowych drobiazgów -Halogeny + HID -Tylne lampy od wersji poliftowej w technologi Celis. -Podświetlenie wnetrza + drzwi + rejestracja zmienione na LED -Mieszek + reczny S-line -Spreżyny -35/-40 i kilka innych.. W planach: -Zmiana konsoli głównej( klimatronik itp) na poliftową. Mam już części pozostaje założenie. -RNS -Zmiana turbo na ASZ -Wnetrze od poliftowego S-line Foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 z zewnątrz w środku jak dołożysz RNSa i fotele S-Line to bedzie kosa max jaki masz kod silnika? BLS? 150km zsamym wirusem osiągnąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 bo to zdrowa seria była , to mój ulubiony sportback, widziałem furkę na żywo i za każdym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luap13 Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 z zewnątrz w środku jak dołożysz RNSa i fotele S-Line to bedzie kosa max jaki masz kod silnika? BLS? 150km zsamym wirusem osiągnąłeś? Dzięki, Silnik BKC, w serii wyszło 119HP. Program w CS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 z zewnątrz w środku jak dołożysz RNSa i fotele S-Line to bedzie kosa max jaki masz kod silnika? BLS? 150km zsamym wirusem osiągnąłeś? Dzięki, Silnik BKC, w serii wyszło 119HP. Program w CS. to już chyba pamiętam opis na a3 clubie graty jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 znajome auto z klubu A3. bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio-stg Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Kurde, na prawdę ładna i kolor super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominbr Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Super auto, kupił bym takie żonie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luap13 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Super auto, kupił bym takie żonie :> No co ty:) wtedy żona miałaby lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebe_19 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 ooo fura z DG konkretna sztuka może Cie kiedyś zobaczę na mieście pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 furka kox musisz przyrezać rns-a, ew jakieś fajne toteliki kubły ala rs4 i na końcu włożysz silnik jakiś lepszy i będzie miazga.. http://img26.imageshack.us/i/18302917445589076211648.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Stark Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 jak nie przepadam za a3 to ta mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luap13 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 jak nie przepadam za a3 to ta mi sie podoba To chyba dobrze:) bo obiektywna ocena Adamoo, Takie krzesła to bym przygarnął ale jak sie orientowałem to kilka tys USD trzeba by wydac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Moje zdanie znasz, jest kosa :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Moje też ,dodałeś koksu tym zdesiem z tyłu :gwizdanie: Musze ocenić na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebe_19 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Widziałem Cię dzisiaj na trasie koło Auchana w strone Katowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luap13 Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 No często tamtędy śmigam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro10 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Ooo, witam kolegę z A3 Clubu Auto jedyne w swoim rodzaju. PS. Na A3-Club fotki sporo fotek się już nie wyświetla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi