Bartq997 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witam. Mam maly problemik i nie wiem jak go rozwiazac. Mam luzna kierownice i nie wiem co sie moglo stac, mialem wymieniana kostke w stacyjce i czy to jest wina zlego skrecenia(zlozenia kierownicy) po wymianie czy moze cos sie wyrobilo. Jak jade i puszcze koerownice to autko jedzie prosto i nie plywa ale jak stoje lub nawet podczas jazdy jak poruszam do siebie i na boki to lekko sie porusza... nie wiem czy samemu sie za to zabrac, czy wystarczy dokrecic jakas srubke???? pomozcie bo niechce nic rozwalic w mojej pozdrawiam
Bartq997 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2007 Dzieki pomoglo teraz znow wsio jest okej
Klima Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Witam, wczoraj poluzowała mi się kierownica i to chyba nie jest luz na frezie Po Zdjęciu górnej osłony drążka widać że kierownica ruszą się razem z tym elementem który odpowiada za działanie klaksonu i poduchy. Co mam robić?
grzanek85 Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Zdjąć poduchę i sprawdzić śrubę czy jest skręcona. Poza tym można zobaczyć czy śruby mocujące kolumnę kierownicza d belki pod kokpitem sa podokrecane.
Rekomendowane odpowiedzi