szyku Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 jak w temacie jakie opinie na temat tego radia ? godne uwagi ?
I r o Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 słyszałem to radio i jakość odtwarzanej muzyki wygląd nie powala na kolana cena jeszcze gorsza, bo w przedziale ok. 1200 plnów masz pole do popisu, chyba że masz okazję wyrwać go za dobrą kasę i z czerwonym podświetleniem ofkors, bo inne nawet nie wchodzą w rachubę do audi
ŁYSY44 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Jak masz okazje wziąć model 7952 z czerwonym podświetleniem w dobrej kasie to kupuj
ŁYSY44 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 dobra kasa to na ten model ile ? zależy od ciebie ja w tamtym roku dawałem gościowi 450zł ale transakcja ie doszła do skutku
adadur Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Moim zdaniem extra radyjka - tylko żeby wyświetlacz był w negatywie - zamienić czerwone tło/czarne napisy na czarne tło/czerwone napisy. ma info dajesz ale zastanów sie nad Blaupunktem?
Rekomendowane odpowiedzi