Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Mironowóz cz.IV - S4d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie chodzi o to że tym silnikiem się jeździ 200 na 4 biegu - chodzi o to że da się dobić na 4 biegu do 200 (dla samego sprawdzenia)

:grzywa: dokładnie

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie chodzi o to że tym silnikiem się jeździ 200 na 4 biegu - chodzi o to że da się dobić na 4 biegu do 200 (dla samego sprawdzenia)

ja chce film bo nie wierze :gwizdanie:

Opublikowano

ja też :decayed:

Opublikowano

ja też :decayed:

ale co nie wierzysz czy chcesz film :mysli:

Opublikowano

Bartku ja Ci tego nie sprawdzę - poza Knurów się nowym autem nie ruszam a w Knurowie sprawdzić tego się nie da, bo od tablicy "Knurów wita" do tablicy "Knurów żegna" jest 1100m

Opublikowano

Bartku ja Ci tego nie sprawdzę - poza Knurów się nowym autem nie ruszam a w Knurowie sprawdzić tego się nie da, bo od tablicy "Knurów wita" do tablicy "Knurów żegna" jest 1100m

ale powiem Ci żeby tak ludzi w konia zrobić...to sztuka, kupić 2.0tdi z wydechem od 3.0tdi i wciskać że ma się 240KM pod maską... :evil:

Opublikowano

oj Miron B8 pod domem a jak rozliczałeś PITA to czemu dochód zaniżony, nieładnie tak Kraj oszukiwać :mysli: to sprawa conajmniej dla CBA

p.s. człowieku furacz mega kox tylko jedno mnie martwi................................ szkoda ze nie mój :decayed:

najlepszego w użytkowaniu jak na Gościa z Knurowa to nawet masz niezły gust :wink4: za***ista jest :good:

Opublikowano

tylko jedno mnie martwi................................ szkoda ze nie mój :decayed:

połowa forum ma to zmartwienie :polew::good:
Opublikowano

A u mnie mega korki zeby ode mnie na autostradę dojechac .. :no:

wybacz :kwiatek::decayed:

no znowu bez przesady, nawet w nocy ? :tongue4:

jak już dojedziesz na tą obwodnice żeby sprawdzić czy jedzie 200 na IV, to sprawdz przy okazji ile czasu zajmuje 100-200 pełnym butem :wink4:

to 1km nie wystarczy żeby dobić do 200 ? :decayed:

Opublikowano

Po nocach trzeba spac zeby w dzien zarabiac :decayed:

Przy okazji sprawdze oczywiscie :hi:

Na Bora Komorowskiego gdzie masz 3/4 pasmową gładką jak stół drogę i ponad 2km prostej, tam spokojnie to sprawdzisz.

Ja moim parchem miałem tam 215km/h więcej nie leciałem bo nie wyhamował bym przed światłami :decayed:

Opublikowano

MIRON NAWET NAWET TA FURA, TYLKO CO JESZCZE NIE DOWIEZLI TYLNEJ POLOWKI?? MYSLALEM ZE AUTO SPAWA SIE CWIARTKAMI....

aaaa to sedan :polew: :polew: :polew:

PLUS za kolor

MINUS za SEDAN

CZYLI OGOLNIE FURKA WYPADA SREDNIO :polew: :polew: :polew:

A TAK POWAZNIE TO GRATY :wink4:

Opublikowano

A TAK POWAZNIE TO GRATY

dzięki

Ps. i nie wchodź tu więcej

Opublikowano

gratuluje zakupu i zycze szerokosci :good:

Opublikowano

auto kox :cool1: w takiej konfiguracji te stołki wyglądają obłędnie

podobają mi się koła, mimo 19 cali, przy szerokości 255 wydaje się że można śmiało "atakować" nasze drogi :polew:

chyba tym razem nie pójdziesz w czerń ? chyba za dużo tego chromu ?

Opublikowano

chyba tym razem nie pójdziesz w czerń ? chyba za dużo tego chromu ?

zostaje przy chromie na 100% :wink4:

Opublikowano

ja bym nic nie zminiał,przecież jest git.. :)

Mirek proszę Cię weź brzuszka zapuść,albo przestań się golić lub chociaż nie opalaj się w tym roku,tak żeby nie wszystko było do kompletu.

Opublikowano
:decayed: :decayed:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...