variocustoms Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Cuber good idea Miron, możesz kupić Lare albo Kestrela DA, krzywdy nie zrobisz lakierowi, ale sama maszyna nic nie da, pady, pasty i cały osprzęt to może w 1000 zł się zamknie
miron78 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 to już nie chce maszyny Cuber - ja chyba podziękuję - jak by miał lecieć do Vario to prędzej na zmianę koloru na czerwony - ale tylko w połysku
Bieniek Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 ja tam akurat jestem świadomy że lakier mam mega zniszczonyMoże możesz Vario polecić jakąś nie drogą polerkę dla amatora garażowego ? Mironek a moze razem polecimy do Varia Zrobimy spot u niego a przy okazji Vario dopiesci Nam audice Moge dac namiar na kumpla co w krk ogarnie Ci auto w dobrych pieniadzach:wink:
miron78 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 ja sie dzisiaj 3 godzinki pobawiłem magusiem i już jest znacznie lepiej. Autko gładziutkie, nabrało koloru a najbardziej cieszy że własnymi rękami ---------- Post dopisany at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:13 ---------- No i kilka ostatnich fotek na seryjnym zawiasie - myślę że w następnym tygodniu uda się obniżyć
marcin_o23 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 fajnie, piękny ten sedan, jedynie rotor jakby był cały srebrny jakie te masz teraz??
szymeniu Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Szkoda że nie udało się na letnich do BT dojechać fajne foty można by zrobić wtedy. A tka btw to Miron czy Ty masz u siebie wszystko w ledzie czy jakieś żółte też jeszcze gdzieś siedzi ? Bo ja przez żółtą żarówkę straciłem kolegów na forum czekam jeszcze tylko jak mnie ze znajomych na fejsie wyebią
dziadek Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 wszystkie audi mają fabrycznie wsadzoną choć jedną zwykłą żarówkę jak nie w schowku to w bagażniku albo tu i tu wszystko ok ale dla mnie to jest niepotrzebne oszczędzanie gdzie mamy pakiet oświetlenie np fabrycznie w led i otwieramy schowek i zwykła żarówa - trochę to taka choinka różnokolorowa - ile może dla producenta kosztować dołożenie jednej czy dwóch więcej żarówki - podejście od du.y strony do oszczędności jak dla mnie
miron78 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 ja mam wszystko w żółtkach - dlatego mam totalnie innych znajomych A co do felg to ciemny kolorem nic a nic sie nie przejmuję bo już wiem co zrobię jak mi się znudzą - właśnie pomaluję je całe na srebrno - też powinno być miodzio - na razie póki nowe zostawiam tak a na srebrno................może za rok - zobaczymy czy będą wymagały renowacji lakierniczej ---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 13:57 ---------- fajnie, piękny ten sedan, jedynie rotor jakby był cały srebrny jakie te masz teraz?? co znaczy jakie mam teraz ? o co dokładnie pytasz ?
dziadek Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 ja mam wszystko w żółtkach - dlatego mam totalnie innych znajomych no i to rozumiem albo all żółć albo all led a nie jak to teraz robią - u mnie też była choinka jak u szymka
miron78 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 wymiatało by gdyby miał V6T pod maską - pewnie już bym miał 4 z przodu w mocy
siemian Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 rotory na srebrny kolor i będzie prawie tak ładnie jak u mnie chyba zaczne też polować na rotory chociaż zastanawiam się jak ten wzór będzie wyglądał w tak starym kiblu...
miron78 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 powinno być ślicznie ---------- Post dopisany at 14:20 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ---------- siemian nie wiem co się z nami dzieje ale chyba musimy odwiedzić lekarza - coś jest nie tak z nami - to już druga sytuacja gdzie sobie nie dopier..alamy
riddick74 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 lepiej by pasowalo troche jasniejsze rotory bo masz black furka
wladi Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 lepiej by pasowalo troche jasniejsze rotory bo masz black furka http://s11.postimg.org/vuu18chrz/3097c06cfd4b.jpg :slina::slina:
miron78 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 wiem, wiem, wiem - i nie wklejaj mi prosze więcej takich fotek bo nie mogę sie napatrzeć na ori rotory z RS4 - głębia tych kółek daje taki efekt na samochodzie że brak słów - mistrzostwo świata po prostu ---------- Post dopisany at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ---------- Pytam jakie mają et te fotory 40 - niestety mniejsze ET nie podejdzie - bez obcierania oczywiście
PABLO Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Szkoda że nie udało się na letnich do BT dojechać fajne foty można by zrobić wtedy. A tka btw to Miron czy Ty masz u siebie wszystko w ledzie czy jakieś żółte też jeszcze gdzieś siedzi ? Bo ja przez żółtą żarówkę straciłem kolegów na forum czekam jeszcze tylko jak mnie ze znajomych na fejsie wyebią Co do ledów to niebawem gość się pojawi na forum który nieźle to ogarnia i KERCZI ostatnio je przetestował i zdał relację. http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-czwartek-godzina-20-00-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index3332.html#post3444913
Rekomendowane odpowiedzi