Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Mironowóz cz.IV - S4d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cuber :thumbup1: good idea

Miron, możesz kupić Lare albo Kestrela DA, krzywdy nie zrobisz lakierowi, ale sama maszyna nic nie da, pady, pasty i cały osprzęt to może w 1000 zł się zamknie

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to już nie chce maszyny :decayed:

Cuber - ja chyba podziękuję - jak by miał lecieć do Vario to prędzej na zmianę koloru na czerwony - ale tylko w połysku

Opublikowano
ja tam akurat jestem świadomy że lakier mam mega zniszczony

Może możesz Vario polecić jakąś nie drogą polerkę dla amatora garażowego ?

Mironek a moze razem polecimy do Varia :) Zrobimy spot u niego a przy okazji Vario dopiesci Nam audice :)

Moge dac namiar na kumpla co w krk ogarnie Ci auto w dobrych pieniadzach:wink:

Opublikowano

ja sie dzisiaj 3 godzinki pobawiłem magusiem i już jest znacznie lepiej.

Autko gładziutkie, nabrało koloru a najbardziej cieszy że własnymi rękami :wink:

---------- Post dopisany at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:13 ----------

No i kilka ostatnich fotek na seryjnym zawiasie - myślę że w następnym tygodniu uda się obniżyć

03504252ddd59407m.jpg

15dd65c71569e3f8m.jpg

1ea93db6f595167dm.jpg

e27cac6b1274629bm.jpg

6c53b342404d64a0m.jpg

Opublikowano

będzie żyleta jak ją posadzisz :kox:

Opublikowano

kosa, kosa :slina:

Opublikowano

fajnie, piękny ten sedan, jedynie rotor jakby był cały srebrny :slina: jakie te masz teraz??

Opublikowano

Szkoda że nie udało się na letnich do BT dojechać fajne foty można by zrobić wtedy. A tka btw to Miron czy Ty masz u siebie wszystko w ledzie czy jakieś żółte też jeszcze gdzieś siedzi ? Bo ja przez żółtą żarówkę straciłem kolegów na forum :decayed: czekam jeszcze tylko jak mnie ze znajomych na fejsie wyebią :grin:

Opublikowano

wszystkie audi mają fabrycznie wsadzoną choć jedną zwykłą żarówkę jak nie w schowku to w bagażniku albo tu i tu :wink: wszystko ok ale dla mnie to jest niepotrzebne oszczędzanie gdzie mamy pakiet oświetlenie np fabrycznie w led i otwieramy schowek i zwykła żarówa - trochę to taka choinka różnokolorowa - ile może dla producenta kosztować dołożenie jednej czy dwóch więcej żarówki - podejście od du.y strony do oszczędności jak dla mnie :facepalm:

Opublikowano

ja mam wszystko w żółtkach - dlatego mam totalnie innych znajomych :decayed:

A co do felg to ciemny kolorem nic a nic sie nie przejmuję bo już wiem co zrobię jak mi się znudzą :naughty: - właśnie pomaluję je całe na srebrno - też powinno być miodzio - na razie póki nowe zostawiam tak a na srebrno................może za rok - zobaczymy czy będą wymagały renowacji lakierniczej

---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 13:57 ----------

fajnie, piękny ten sedan, jedynie rotor jakby był cały srebrny :slina: jakie te masz teraz??

co znaczy jakie mam teraz ? o co dokładnie pytasz ?

Opublikowano
ja mam wszystko w żółtkach - dlatego mam totalnie innych znajomych :decayed:

no i to rozumiem albo all żółć albo all led a nie jak to teraz robią - u mnie też była choinka jak u szymka :kwasny:

Opublikowano

normalnie wymiata te twoje wozidło :slina:

Opublikowano

wymiatało by gdyby miał V6T pod maską - pewnie już bym miał 4 z przodu w mocy :kox:

Opublikowano

rotory na srebrny kolor i będzie prawie tak ładnie jak u mnie :decayed: chyba zaczne też polować na rotory chociaż zastanawiam się jak ten wzór będzie wyglądał w tak starym kiblu...

Opublikowano

powinno być ślicznie

---------- Post dopisany at 14:20 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ----------

siemian nie wiem co się z nami dzieje ale chyba musimy odwiedzić lekarza - coś jest nie tak z nami - to już druga sytuacja gdzie sobie nie dopier..alamy :decayed:

Opublikowano

lepiej by pasowalo troche jasniejsze rotory bo masz black furka :wink:

3097c06cfd4b.jpg

Opublikowano

Pytam jakie mają et te fotory

Opublikowano

wiem, wiem, wiem - i nie wklejaj mi prosze więcej takich fotek bo nie mogę sie napatrzeć na ori rotory z RS4 - głębia tych kółek daje taki efekt na samochodzie że brak słów - mistrzostwo świata po prostu

---------- Post dopisany at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ----------

Pytam jakie mają et te fotory

40 - niestety mniejsze ET nie podejdzie - bez obcierania oczywiście

Opublikowano
Szkoda że nie udało się na letnich do BT dojechać fajne foty można by zrobić wtedy. A tka btw to Miron czy Ty masz u siebie wszystko w ledzie czy jakieś żółte też jeszcze gdzieś siedzi ? Bo ja przez żółtą żarówkę straciłem kolegów na forum :decayed: czekam jeszcze tylko jak mnie ze znajomych na fejsie wyebią :grin:

Co do ledów to niebawem gość się pojawi na forum który nieźle to ogarnia i KERCZI ostatnio je przetestował i zdał relację.

http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-czwartek-godzina-20-00-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index3332.html#post3444913

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...