wladi Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 A Szymeniu też tam jest bo właśnie z nim pisałem:grin: o k**wa,własnie zdobyłes 100pkt respektu A ty nie wyrywaj słów z kontekstu pitku:decayed:
Arturoo Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Mirku, powiedz mi... dlaczego tego auta nie ma jeszcze w kalendarzu?! wygląda świetnie! a sceneria... dość nietypowa na listopad go :polew::polew::polew::polew: Miron coś ci umarło w aucie .......... heble ....się sjarały btw ...hamują jeszcze ,czy pójdzie fv pocztą ??
seves Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 to dotyczy tylko obcych i głównie z BMW urwa juz się martwiłem:heat:, ale będę żył
Arturoo Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 widzisz seves ....ja się z nim nie ścigałem ,a z tego co dostałem na pw....to....................... pozwala wybrać wzór
seves Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 widzisz seves ....ja się z nim nie ścigałem ,a z tego co dostałem na pw....to....................... pozwala wybrać wzór mi na szczęscie napisał w PW że dalej jesteśmy kumplami ale ostatni raz mi odpuścił potem mam wybrać wzór
Arturoo Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 wiedziałem ,że ma na mnie z górki Jędruś wzajemnie
Staszek20VT Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Nabijać się to każdy potrafi, ale weź i wypoleruj taki marmurowy nagrobek to zobaczysz ile to roboty... Miron, szacun!
Arturoo Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Nabijać się to każdy potrafi, ale weź i wypoleruj taki marmurowy nagrobek to zobaczysz ile to roboty..................... :decayed::decayed:
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Foty dobre nawet nie widać gdzie przypaliłeś lakier
seves Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Co do fotek to miejsce jak miejsce, grunt że efekt polerki widoczny bo pięknie się wszystko czysto w lakierze odbija:slina: Mirek popołudniami może otwierać firmę , zatrudnić kilku uczniów i drugi etat
tolek85 Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Podczas oglądania tak wypolerowanego auta… zauważyłem jaki mam skurzony monitor <lol>
horny devil Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Miron słyszałem że wczoraj robiłeś furorę na CPN`ie w Kurowie
wrclaguna Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Miron słyszałem że wczoraj robiłeś furorę na CPN`ie w Kurowie Znów nie zapłacił
miron78 Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Opublikowano 9 Maja 2013 Miron słyszałem że wczoraj robiłeś furorę na CPN`ie w Kurowie a dokładnie ?
horny devil Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Bracik Cię widział na Orlenie. Wszyscy zamarli jak wjechałeś
miron78 Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Opublikowano 9 Maja 2013 wiem, wiem - brudne auto miałem - tak - o to chodzi ?
horny devil Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 wiem, wiem - brudne auto miałem - tak - o to chodzi ? Krążą pogłoski że pistolet do wlewania paliwa będzie pokryty puszkiem co by jakimś cudem nie zarysował auta
Mario22 Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Co do fotek to miejsce jak miejsce, grunt że efekt polerki widoczny bo pięknie się wszystko czysto w lakierze odbija:slina:Mirek popołudniami może otwierać firmę , zatrudnić kilku uczniów i drugi etat Za duzo ma siana bo chce mu dac zarobic w tym temacie i nie chce... :confused: Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Tomeks Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 łosiu,wczoraj widziałem sie z kuzynem,do przesyłki dołożyli jakiś list i na końcu było "specjalne pozdrowienia dla pana Mirosława ..."
Rekomendowane odpowiedzi