norbi3000 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Kiera jest z B7? Może się mylę, ale ktoś pisał, że te w B8 mają srebrne obramówki przycisków na kierze. Auto kosa, powodzenia w modzeniu, jak dla mnie auto full wypas . chyba nie do końca, z tego, co widzę były i z obramówkami i bez
PABLO Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 B7 dalej jest w dziale "sprzedam auto" [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 16:53_________________________________________________ ogólnie golas - w porównaniu do B7 Nie przesadzaj że taki golas hehe Ale wiadomo B7 ma taką bogatą opcję jak chyba żadna inna B7ka na forum
pawel1380 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Capa Ulubiona moja motorownia.Ponoć ten Capa udany :gwizdanie: :gwizdanie: tzn, że posiadacze 3.0tdi w B8 nie muszą mieć już tak mocnej psychiki jak w w B7?? :naughty: Nie muszą nie muszą. Zostały już tylko de facto zjebane klapki kolektora ssącego.Pisałem ze serwis juz nie kaze wymieniac calego elementu a naprawia to(taka wiadomosc otrzymalem z ASO Auto Speciala) A Capa z tego co czytałem ma lepsze wtryski.To akurat chyba nawet na tym forum ktos pisał.Na ile to prawda...nie wiem. Ciekawe ile wyjdzie na hamowni jesli Miron zdecyduje sie pojechac.
dziadek Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Miron Gratki Zostały już tylko de facto zjebane klapki kolektora ssącego.P ...że niby coś w tym stylu jak w BMW? ...że się urywają i "kaplica"?
pawel1380 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Nie w Audi nie odpadają na szczęście:) Plastik się wyrabia i nieprecyzyjnie się otwieraja lub zacinaja. W mercu chyba tez sie te jaja dzieją gdzies slyszałem... Miron nie ma Banga,hamulca najazdowego,tempomatu co to będzie?
turdzi Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 ladna jak kazda B8 , nie bales sie przebiegu ? Co do wypasu to w sumie trafiles idealnie bo zderzaki kiere i galke latwo dorzezbic ale skoro mowisz ze w sroku teznie za specjalnie to az srach sie tu chwalic
PABLO Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Duży przebieg jak na 3 letnie auto :gwizdanie:
turdzi Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 przynajmniej pewny , ale nie wiem czym bym dal za auto podan 100K ktore pod koniec roku bedzie juz mialo 200 tys
Krzysztof Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Duży przebieg jak na 3 letnie auto :gwizdanie: Raczej realny a nie duży.. A fura xtra..
PABLO Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Duży przebieg jak na 3 letnie auto :gwizdanie: Raczej realny a nie duży.. A fura xtra.. Nie realny a raczej bym powiedział że prawdziwy bo trudno by był jeszcze większy :gwizdanie:
Gracjan Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Robi wrażenie Kiedy program Miron ? :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Robi wrażenie Kiedy program Miron ? :gwizdanie: Dajcie mu ochłonąć bo chłopak się jeszcze nie nacieszył autem i pewnie go testuje teraz
turdzi Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Duży przebieg jak na 3 letnie auto :gwizdanie: Raczej realny a nie duży.. A fura xtra.. Nie realny a raczej bym powiedział że prawdziwy bo trudno by był jeszcze większy :gwizdanie: wychodzi 170 km na dzien.To prawie jak taksowka jezdzilo
Gracjan Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Taksówki czasem mniej za dzień robią km Szczególnie w dzisiejszych czasach :gwizdanie:
pawel1380 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 No 160 bo jest z kwietnia. Nie psujcie radochy koledze
Wąski Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Miron za***ista fura jak każda poprzednia już wiem czemu nie odpisujesz na sms I nie przejmuj się opiniami bo /sedan ,czarna,bez wypasu,przebieg ,TAXI i brak tego i owego ..../ zazdroszczą po prostu Gratulacje :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi