KmK Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 nie porównuje do żadnej wyczynowej felgi, oczywiście że nie na 20", bo nie da się pogodzić wyglądu i skręcania. bardziej chodzi mi o to że żeby dobrze skrecać nie potrzeba tak szerokiej gumy chodzi mi głównie o to że 265 to jest lekko przesadzone do auta z mocą ledwie ponad 200hp 20" wygląda absolutnie rewelacyjnie, bez dwóch zdań, obecne Mirona są genialne, tylko w Pl nawet studzienki są niebezpieczne dla takich kół a co dopiero klasyczny asfalt. reasumując albo szybko albo pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Jak zrobi program i takie mody jak ma Patrox to powinno dobrze zapitalać nawet na takim kapciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 W tym przypadku powiedzenie "show, no go" dobrze sie sprawdza. Wedlug mnie 20" i dobra gleba w PL to problem. Ale jak ktos ma kase i lubi zmieniac felgi, opony i zawieszenie co sezon to mozna sie tak bawic. Szczerze to ja mam problem w PL z 19" 255/35 i zawieszeniem S-Line -30. Jezeli chodzi o B8 to wydaje mi sie ze z 20" optymalnie jest miec gume 245/30. Ale to chyba nie jest profil na Polske Tak to wyglada na RS6 II 9x20 ET35. Auto ma zawias S-Line. Za niedlugo bedzie na Eibach Sportline 45/35. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 na b8 20stki te wyglądają bardzo dobrze... na b7 przerost formy nad treścią... i efekt za dużego koła do zamałego samochodu. codziennie widze leona i a4 b6 na 19stkach... i może to wzór może co innego ale wyglądają nie proporcjonalnie 19stki do tych samochodu...według mnie. co do 20 cali... w Norkowni wolno się jeździ... w Polsce wszyscy zapindalają i tu raz że dziury dwa że prędkości wyższe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 18 na Polskę jest idealnym kompromisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Makki - pięknie to wygląda - niekiedy jak tak sobie siedzę wieczorkiem i myślę o tym co robię z autem i ile niekiedy biegania i kasy to wymaga to sobie myślę "co za debil" a na drugi dzień jak znowu coś mi się gdzieś na jakimś foto spoboda to zapominam to wszystkim i chce mi się robić wszystko żeby moje też tak wyglądało Więc proszę Cię Makki nie wklejaj już żadnych fot do tego wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Mirek kiedy rezasz s-line? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 a co do samego rozmiaru to wg mnie 19 w B7 robiły większą robote niż 20 w B8 - 20 cali mam od 2 tygodni i jeszcze nikt mi nie powiedział że to 20 - wszyscy mówią 18 czy 19 ?[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 20:51_________________________________________________ Mirek kiedy rezasz s-line? kończę ten cały zamęt z kołami, robię program i mam zamiar na jakiś czas dać sobie spokój z modami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 mam zamiar na jakiś czas dać sobie spokój z modami pamiętam, że w którymś momencie w B7 też tak napisałeś i... zaraz wskoczyło coś nowego w każdym razie auto bardzo mi się podoba - no i sedan zaczyna mi się podobać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Makki - jak na ET35 to felga dosyć mocno schowana - znaczy się wystrczająco - rozumiem nic nie obciera ? i rozumiem że to nie jest ori tylko replika ? bo jak ori to z jakiego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 mam zamiar na jakiś czas dać sobie spokój z modami pamiętam, że w którymś momencie w B7 też tak napisałeś i... zaraz wskoczyło coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 mam zamiar na jakiś czas dać sobie spokój z modami pamiętam, że w którymś momencie w B7 też tak napisałeś i... zaraz wskoczyło coś nowego w każdym razie auto bardzo mi się podoba - no i sedan zaczyna mi się podobać... mody kosztują a żonka zaczyna coś tam sapać że nie ma kasy na spożywcze - tak jak by to było najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 wszystkie tak sapia jak sie do auta cos modzi albo naprawia :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 wszystkie tak sapia jak sie do auta cos modzi albo naprawia :polew: najbardziej to chyba jak sie co chwila nowe kupuje [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 21:19_________________________________________________ Jezeli chodzi o B8 to wydaje mi sie ze z 20" optymalnie jest miec gume 245/30. Ale to chyba nie jest profil na Polske Tak to wyglada na RS6 II 9x20 ET35. Auto ma zawias S-Line. Za niedlugo bedzie na Eibach Sportline 45/35. szczerze ..... to ja nie wiem jak to sie nadaje na Norwegię ( na pewno nie Oslo ) a tym bardziej na Polskę jak słowo daje tyle kapusty na furę i jak wam nie szadoka tak męczyć auto tylko dla minimalnie leszego wyglądu.Ja tego nigdy nie zakumkam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 to nie jest do wytłumaczenia normalnym ludzią chorego tylko chory zrozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Miron oświetlenie wnętrza na LED już zrobiłeś ? czy odpuszczasz temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Makki - pięknie to wygląda - niekiedy jak tak sobie siedzę wieczorkiem i myślę o tym co robię z autem i ile niekiedy biegania i kasy to wymaga to sobie myślę "co za debil" a na drugi dzień jak znowu coś mi się gdzieś na jakimś foto spoboda to zapominam to wszystkim i chce mi się robić wszystko żeby moje też tak wyglądało Więc proszę Cię Makki nie wklejaj już żadnych fot do tego wątku Haha Znam to Właśnie wróciłem z Wrocławia. Jechało sie na 20 rewelacyjnie.(bo to chyba jedyny porządny kawałek drogi w polsce Kraków-Wrocław ) Miron jakie Ci srednie spalanie ostatnio wyszło jak przyjezdzałes do nas na spota na tych kapciach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 przy spokojnej jeździe jakieś 8,8 - dużo jakoś[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 21:55_________________________________________________ Miron oświetlenie wnętrza na LED już zrobiłeś ? czy odpuszczasz temat ? nic nie ruszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 miron...o kuźwa skąd ja to znam... jak przychodzi jakiś karton czy coś... to zaraz jest .."znowu do audi!?"... już jest bój o półki w szafie bo Audi za dużo miejsca zajmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jadąc z DE jakoś pozytywnie byłem zaskoczony spalaniem bo nie oszczędzaliśmy a wyszło 7,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi