PABLO Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Miron wie i zna swój klimat w Moja A4 że głownie to są żarty a fura bez dwóch zdań jest Pierwszy mod jaki bym zrobił to zmienił bym światła tylne na poliftowe LED
wypsiu Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 ...za***iste wozidełko... i h...uj tam z przebiegiem....
diman Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 miron jada ci tu po rajtach jak cholera ale widziałem, jeździłem i muszę powiedzieć ze fura doreza jeszcze te tylne ledy i będzie wozidło jak się patrzy
david_n Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Wreszcie Cudeńko i felgi jedne z niewielu pasujących Bedzie co przekladac do mnie na zlocie :decayed:
PABLO Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Bedzie co przekladac do mnie na zlocie :decayed: j**any
miron78 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 mój ma tyle przebieguuu wszystko w książkach udokumentowane ale podobno teraz wszystko można kupic na allegro aż mnie ciekawi go spradzic. Pewnie ma ze 400 tys. książka była kupiona - wszystkie pieczątki identyczne, świerze, widać na szybko wypisane, nalatane ma jakieś 680 tyś Szkoda że się wcześniej nie zgadaliśmy - szkoda że nie wiedziałem że po vinie można furę sprawdzić i zweryfikować to co jest w ks. serwisowej [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 18:57_________________________________________________ ciekawe jaki bedzie pierwszy mod spłata pierwszej raty
Gość Damian A4 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 KoX Miron widział bym lexusy na tyle
miron78 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 graki MIron śmierdzi jeszcze trupem ? który leżał z miesiąc na fotelu kierowcy bo zmęczenie skóry widać trup wrócił ze mną do PL - tyle że się przesiadł na fotel pasażera [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 18:59_________________________________________________ Gratuluje golasa- pozazdrosciles Cuberowi? dokładnie - nie spałem odkąd Cuberek kupił B8
miron78 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 Widzę przebieg Was bardziej męczy niż mnie właściciela. Trochę już tych A4-rek miałem - jedne kupowałem z przebiegiem 80 tyś (B7) inne z przebiegiem 170 tyś (B6,B8) Wy patrzycie na przebieg czysto matematycznie ( 80 ok - 170 duży) ja z doświadczenia patrzę już trochę inaczej. Wszystkiem moje A4 - te z dużymi przebiegami były bardziej utrzymane i mniej awaryjne niż te z małymi - może to przypadek, ale tak porostu było. Nie oznacza to oczywiście że szukałem auta z dużym przebiegiem ale oznacza to że kupując i szukając fury.....................przebieg miałem w du...pie - stan się liczył
michalchelm Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Furka mega :slina: Jeśli to nie tajemnica byłbym wdzięczny za PW ile wyszło cię to cudo
PABLO Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Widzę przebieg Was bardziej męczy niż mnie właściciela. Trochę już tych A4-rek miałem - jedne kupowałem z przebiegiem 80 tyś (B7) inne z przebiegiem 170 tyś (B6,B8) Wy patrzycie na przebieg czysto matematycznie ( 80 ok - 170 duży) ja z doświadczenia patrzę już trochę inaczej. Wszystkiem moje A4 - te z dużymi przebiegami były bardziej utrzymane i mniej awaryjne niż te z małymi - może to przypadek, ale tak porostu było. Nie oznacza to oczywiście że szukałem auta z dużym przebiegiem ale oznacza to że kupując i szukając fury.....................przebieg miałem w du...pie - stan się liczył Dokładnie
bartek789456 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 mój ma tyle przebieguuu wszystko w książkach udokumentowane ale podobno teraz wszystko można kupic na allegro aż mnie ciekawi go spradzic. Pewnie ma ze 400 tys. książka była kupiona - wszystkie pieczątki identyczne, świerze, widać na szybko wypisane, nalatane ma jakieś 680 tyś Szkoda że się wcześniej nie zgadaliśmy - szkoda że nie wiedziałem że po vinie można furę sprawdzić i zweryfikować to co jest w ks. serwisowej [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 18:57_________________________________________________ ciekawe jaki bedzie pierwszy mod spłata pierwszej raty studiowałem książkę wiele razy na początku przez pierwsze 3 lata miał robione po 30 tyś na rok potem coraz mniej a ostatnie 5 lat po 7 tyś. rocznie. Pieczątki własnie kazda inna znaczy inaczej wybita pismo tez różne i ostatni przegląd z belgi taki certyfikat z maja 2010 miał 147 tyś a jaki go kupiłem a w sierpniu miał 155 tyś. Dziesięcioletnie auto a przebieg z kosmosu dla mnie mało realne ale w środku wyniszczony nie jest w porównaniu z moim poprzednim co rzekomo też miał ponad 200 tyś tyle ze z 95 r. Nie mam weny bym se z ciekawości do serwisu przebieg sprawdzil dla samego siebie
marcin_o23 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 gratuluje zakupu, naprawdę super sztuka , mnie się bardzo podoba
michalchelm Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Widzę przebieg Was bardziej męczy niż mnie właściciela. Trochę już tych A4-rek miałem - jedne kupowałem z przebiegiem 80 tyś (B7) inne z przebiegiem 170 tyś (B6,B8) Wy patrzycie na przebieg czysto matematycznie ( 80 ok - 170 duży) ja z doświadczenia patrzę już trochę inaczej. Wszystkiem moje A4 - te z dużymi przebiegami były bardziej utrzymane i mniej awaryjne niż te z małymi - może to przypadek, ale tak porostu było. Nie oznacza to oczywiście że szukałem auta z dużym przebiegiem ale oznacza to że kupując i szukając fury.....................przebieg miałem w du...pie - stan się liczył Ten kto zna polityke w Niemczech wie że aby coś udało się dobrze wyrwać muszą minąć 3 latka i ok 150tys km
akjam Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Golas ale fajny. Jakieś LEDy na tył, programik ale nie wszystko w tym tygodniu z tego co wiem...
Trezor Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Od 2 dni czekałem na to info i te zdjęcia. :gwizdanie: Świetne autko. Zazdraszczam.
wojtas-audi Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 No no super przesiadka, gratuluje Autko piekne
Rekomendowane odpowiedzi