pawel1380 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Turdzi 17 Ori z A5 wcale nie oznacza zawsze ET 29. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Wiem, mi chodzi o ta konkretna felge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 no ładna ta felga, zwłaszcza ze Miron lubi efekt głębi a ona to ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 no ładna, ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 sorry za ale może wie ktoś gdzie kupić hamulce ceramiczne do B8 pasują od RS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 miron: Ile dales za RS6 II 9x20"? Znalazlem ori z ET38 i jak na Norwegie to bardzo tanio. Jak mozesz to zapodaj cene, ewentualnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 dałem 4 tyś zł w idealnym stanie ciężko znaleść w PL w takiej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 4k? za komplet 20 calówek...ja piernicze...to jest jak za jakies włoskie cena :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 4k? za komplet 20 calówek...ja piernicze...to jest jak za jakies włoskie cena :shocked: cena była dlatego też jechałem po nie zanim trafiły do ogłoszenia i dlatego też te które mam do sprzedania mogę sprzedać w tak dobrych pieniądzach[br]Dopisany: 04 Maj 2011, 21:24_________________________________________________..............a jak już jesteśmy przy cenach to 1100zł za 4 szt. Opony Goodyear UG Performance 2 225/50R17 98 V z końca 2009r i bieżnikiem 7mm to wg Was dobra czy średnia cena ? bo jak patrzę na nowe to wydaje się to dobra propozycja a jak patrzę na te cny par na allegro to wydaje się żadna okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Miron poczekaj jeszcze i kupuj nowe opony..zimowe muszą być nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Zimówki to nówki dokładnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Tylko nowe! Noc a dzień! W lecie są tańsze, kupuj pod koniec lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 ja też bym do takiej fury używek nie kupił, do swojej 10cio letniej kupiłem komplet nowych zimowych i Bogu dziekuję za taką możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 ja kupowałem nowe zrobisz jak uważasz przecież z drugiej strony 7mm to prawie nowa opona 2 letnia nic jej nie bedzie a cena mysle ze ok. pare stówek w kieszeni zostaje na inne modyfikacje wiem ze zima to zima ale nie popadajmy w obłęd nowośći. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 doskonale Was rozumiem - do corsy 10 letniej też kupiłem nówki dlatego też nie pisze o oponach z bieżnikiem 4mm czy oponach z 2006 roku. Co może brakować oponom kupionym jako nówki i śmiganym 1 sezon z przebiegiem 9 tyś km Gdybym kupił nówki zimówki do auta, po jednym sezonie zimowym rozwalił auto i zostały by mi zimówki do sprzedania i chciałym za nie 50% ceny to nie kupilibyście ode mnie tych opon co by im niby brakowało i czym by się różniły od Waszych kupionych nowych po 1 zesonie użytkowania Ps. wiem że pytam więc mi odpowiadacie za co dzięki ale szukam uzasadnienia - w odniesieniu oczywiście do konkretnych opon o których pisałem a nie do starych, zajechanych używek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Miron => http://moto.allegro.pl/8ko854931a-8k0854932a-listwa-progowa-audi-a4-8k0-i1567516841.html cena śmieszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ps. dokładnie maja 7,2mm i są z końca 2009 roku jeżeli chodzi o produkcję[br]Dopisany: 04 Maj 2011, 22:25_________________________________________________ Miron => http://moto.allegro.pl/8ko854931a-8k0854932a-listwa-progowa-audi-a4-8k0-i1567516841.html cena śmieszna dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 a ja powiem tak.. kupiliśmy do Q7 używane zimówki (felgi + opony) za 3800 po przebiegu 1000km. opony miały nawet jeszcze te "włoski", a cena z felgami ponad połowę tańsza niż za nowe opony... opony Dunlop, produkcja 2008, a za same nowe opony wyszłoby ponad 3500... Mirek, a nie patrzyłeś u Husa na zimówki jak byłeś po auto? tam mają bardzo duży wybór... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Odnosnie opon to czesc uzywek pochodzi z aut powypadkowych , i czasami takie opony maja trafiaja w rozne przeszkody i moga miec wewnetrze uszkodzena ktory sa nie do wykrycia.Np: nie bedzie sie dalo ich wywazyc ( osobiscie mialem taki komplet prawie nowych opon ktore poszy potem na smietnik) .Dlatego dziwie sie troche jak ktos np: na nieznanch uzywanych oponach lata po 250 Km odnosnie ceny , to w zeszylm roku kupowalem zimowe Nokiany w 17 calch za 1600 zl.dal mnie ryzykwanie dal 500 zl sie nie oplaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 doskonale Was rozumiem - do corsy 10 letniej też kupiłem nówki dlatego też nie pisze o oponach z bieżnikiem 4mm czy oponach z 2006 roku. Co może brakować oponom kupionym jako nówki i śmiganym 1 sezon z przebiegiem 9 tyś km Gdybym kupił nówki zimówki do auta, po jednym sezonie zimowym rozwalił auto i zostały by mi zimówki do sprzedania i chciałym za nie 50% ceny to nie kupilibyście ode mnie tych opon co by im niby brakowało i czym by się różniły od Waszych kupionych nowych po 1 zesonie użytkowania Ps. wiem że pytam więc mi odpowiadacie za co dzięki ale szukam uzasadnienia - w odniesieniu oczywiście do konkretnych opon o których pisałem a nie do starych, zajechanych używek jeśli masz pewność co było z tymi oponami to bierz.. jednak za niewiele więcej można kupić nówki z gwarancją i mieć łeb spokojny..jak poczekasz jeszcze 2-3 miechy to zobaczysz jak ceny spadną.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi