Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Mironowóz cz.IV - S4d

miron78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

miron: Ile dales za RS6 II 9x20"? Znalazlem ori z ET38 i jak na Norwegie to bardzo tanio. Jak mozesz to zapodaj cene, ewentualnie na PW.

4k? za komplet 20 calówek...ja piernicze...to jest jak za jakies włoskie cena :shocked: :shocked:

cena była :kox:

dlatego też jechałem po nie zanim trafiły do ogłoszenia :)

i dlatego też te które mam do sprzedania mogę sprzedać w tak dobrych pieniądzach[br]Dopisany: 04 Maj 2011, 21:24_________________________________________________..............a jak już jesteśmy przy cenach to 1100zł za 4 szt. Opony Goodyear UG Performance 2 225/50R17 98 V z końca 2009r i bieżnikiem 7mm to wg Was dobra czy średnia cena ?

bo jak patrzę na nowe to wydaje się to dobra propozycja a jak patrzę na te cny par na allegro to wydaje się żadna okazja :mysli:

ja kupowałem nowe zrobisz jak uważasz przecież z drugiej strony 7mm to prawie nowa opona 2 letnia nic jej nie bedzie a cena mysle ze ok. pare stówek w kieszeni zostaje na inne modyfikacje :wink4: wiem ze zima to zima ale nie popadajmy w obłęd nowośći.

doskonale Was rozumiem - do corsy 10 letniej też kupiłem nówki

dlatego też nie pisze o oponach z bieżnikiem 4mm czy oponach z 2006 roku.

Co może brakować oponom kupionym jako nówki i śmiganym 1 sezon z przebiegiem 9 tyś km :mysli:

Gdybym kupił nówki zimówki do auta, po jednym sezonie zimowym rozwalił auto i zostały by mi zimówki do sprzedania i chciałym za nie 50% ceny to nie kupilibyście ode mnie tych opon :)

co by im niby brakowało i czym by się różniły od Waszych kupionych nowych po 1 zesonie użytkowania :)

Ps. wiem że pytam więc mi odpowiadacie za co dzięki ale szukam uzasadnienia - w odniesieniu oczywiście do konkretnych opon o których pisałem a nie do starych, zajechanych używek :wink4:

Ps. dokładnie maja 7,2mm :) i są z końca 2009 roku jeżeli chodzi o produkcję[br]Dopisany: 04 Maj 2011, 22:25_________________________________________________

dzięki :wink4:

a ja powiem tak.. kupiliśmy do Q7 używane zimówki (felgi + opony) za 3800 po przebiegu 1000km. opony miały nawet jeszcze te "włoski", a cena z felgami ponad połowę tańsza niż za nowe opony... opony Dunlop, produkcja 2008, a za same nowe opony wyszłoby ponad 3500...

Mirek, a nie patrzyłeś u Husa na zimówki jak byłeś po auto? tam mają bardzo duży wybór...

Odnosnie opon to czesc uzywek pochodzi z aut powypadkowych , i czasami takie opony maja trafiaja w rozne przeszkody i moga miec wewnetrze uszkodzena ktory sa nie do wykrycia.Np: nie bedzie sie dalo ich wywazyc ( osobiscie mialem taki komplet prawie nowych opon ktore poszy potem na smietnik) .Dlatego dziwie sie troche jak ktos np: na nieznanch uzywanych oponach lata po 250 Km :rolleyes:

odnosnie ceny , to w zeszylm roku kupowalem zimowe Nokiany w 17 calch za 1600 zl.dal mnie ryzykwanie dal 500 zl sie nie oplaca.

doskonale Was rozumiem - do corsy 10 letniej też kupiłem nówki

dlatego też nie pisze o oponach z bieżnikiem 4mm czy oponach z 2006 roku.

Co może brakować oponom kupionym jako nówki i śmiganym 1 sezon z przebiegiem 9 tyś km :mysli:

Gdybym kupił nówki zimówki do auta, po jednym sezonie zimowym rozwalił auto i zostały by mi zimówki do sprzedania i chciałym za nie 50% ceny to nie kupilibyście ode mnie tych opon :)

co by im niby brakowało i czym by się różniły od Waszych kupionych nowych po 1 zesonie użytkowania :)

Ps. wiem że pytam więc mi odpowiadacie za co dzięki ale szukam uzasadnienia - w odniesieniu oczywiście do konkretnych opon o których pisałem a nie do starych, zajechanych używek :wink4:

jeśli masz pewność co było z tymi oponami to bierz..

jednak za niewiele więcej można kupić nówki z gwarancją i mieć łeb spokojny..jak poczekasz jeszcze 2-3 miechy to zobaczysz jak ceny spadną..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...