Pucek Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Jaaasny gwint, ale napinka Miruś, weź może po prostu kup i nie pytaj o takie szczegóły, Ty nie kupujesz byle gówna bo jesteś strasznie pedantyczny, najwidoczniej "koledzy" o tym nie wiedzą Aaa i nie chwal się tym że pomykałeś 2 lata B7 na nie dość że łysych to starych zimówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Aaa i nie chwal się tym że pomykałeś 2 lata B7 na nie dość że łysych to starych zimówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 jutro zapyta jaką choinke zapachową kupić do malucha :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Maj 2011, 23:05_________________________________________________ :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Hehe, to ja mam cene okolo 3500zl za te RS6 II. to dobra cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 No jak za Ori 20 to Makki tanio bardzo.Jeśli nie uszkodzone to brac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Hehe, to ja mam cene okolo 3500zl za te RS6 II. to dobra cena? dobra to mało powiedziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Hehe, to ja mam cene okolo 3500zl za te RS6 II. to dobra cena? Miron już pojechał je oglądać - myśli żeby zarzucić je na zime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Miron => http://moto.allegro.pl/8ko854931a-8k0854932a-listwa-progowa-audi-a4-8k0-i1567516841.html cena śmieszna chyba już łyknął bo podałem linka kumplowi i już niby sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 chyba już łyknął bo podałem linka kumplowi i już niby sprzedane dziwisz sie za taką kase hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 nie wnerwiać mnie - dzwoniłem dziś 8.00 rano i już sprzedane były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 nie wnerwiać mnie - dzwoniłem dziś 8.00 rano i już sprzedane były ;( ;( ;( to zamów w ASO i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 a ile w ASO nowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 a ile w ASO nowe? 284 zł brutto /sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Miron: Twoje felgi na 100% sa ori 9x20 ET38 ?? Z tego co sie dzisiaj dowiedzialem to ten rozmiar chodzil na A6 jak i RS6 (jako felgi zimowe) a te auta maja otwor na piaste 57,1. A A4 B8 ma 66,6 ;( Powiekszales otwor czy jak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Miron: Twoje felgi na 100% sa ori 9x20 ET38 ?? Z tego co sie dzisiaj dowiedzialem to ten rozmiar chodzil na A6 jak i RS6 (jako felgi zimowe) a te auta maja otwor na piaste 57,1. A A4 B8 ma 66,6 ;( Powiekszales otwor czy jak?? tak są oryginalne - a otwór powiększałem bo innego wyjścia nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 tak są oryginalne - a otwór powiększałem bo innego wyjścia nie było Dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 A A6 C6 poliftowa nie ma juz 66,6 ? Oj chyba ma bo na ori felgach 19" - wzór RS4 B7 są już dwa numery zaczynające się od 8K i 4F... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 A A6 C6 poliftowa nie ma juz 66,6 ? Oj chyba ma bo na ori felgach 19" - wzór RS4 B7 są już dwa numery zaczynające się od 8K i 4F... It's true z tymi numerami Miron gdzie powiększałeś otwór centrujący, mieli zrobiony jakiś specjalny uchwyt do tokarki do tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 A A6 C6 poliftowa nie ma juz 66,6 ? Oj chyba ma bo na ori felgach 19" - wzór RS4 B7 są już dwa numery zaczynające się od 8K i 4F... It's true z tymi numerami Miron gdzie powiększałeś otwór centrujący, mieli zrobiony jakiś specjalny uchwyt do tokarki do tego ? w firmie 7km od miejsca zamieszkania - był wielki problem ze znalezieniem kogoś kto kto profi zrobi i będzie miał sprzęt pozwalający na zamocowanie felgi 20 cali. Oczywiście bardzo dużo firm takie coś robi - tyle że większość z nich kończą się możliwości na 17 calach max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 miron: masz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi