Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Mironowóz cz.IV - S4d

miron78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

nie bawi mnie kosmetyka jeżeli chodzi o silnik - zbieram kase na grube mody silnika :decayed:

Ps. parametry marzenie

nie bawi mnie kosmetyka jeżeli chodzi o silnik - zbieram kase na grube mody silnika :decayed:

Ps. parametry marzenie

To wpadaj miron do Wrocka do chłopaków z ECU - mi zostawisz swoją, ja Ci oddam swojego AVF i będziesz miał tłuściocha po grubym sofcie :kox::naughty:

Zauważ, że właśnie spełniam Twoje marzenia :gwizdanie: :polew:

Dzięki - ten przeskok mocy mógłby mi zawrócić w głowie :decayed:

Na standard-miejski soft jestem umówiony tam gdzie zawsze :) i może to będzie środa.

A że wiem czego się mogę spodziewać i nie jest to moje pierwsze auto które robię traktuję to jak np. kolejną wymianę oleju :)

No ale nie powiem - gdybym miał odebrać autko po modach jakie zrobił Patrox to pewnie czekał bym z niecierpliwością i cieszył się jak małe dziecko z lizaka :kox:

widziałem dzisiaj w realu b8 s line- ależ zadziornie byglądała :slina: :slina: :slina: ale kółka miała słabsze od naszego bohatera :good:

Dzięki - ten przeskok mocy mógłby mi zawrócić w głowie :decayed:

Na standard-miejski soft jestem umówiony tam gdzie zawsze :) i może to będzie środa.

A że wiem czego się mogę spodziewać i nie jest to moje pierwsze auto które robię traktuję to jak np. kolejną wymianę oleju :)

No ale nie powiem - gdybym miał odebrać autko po modach jakie zrobił Patrox to pewnie czekał bym z niecierpliwością i cieszył się jak małe dziecko z lizaka :kox:

Miron idzie w innym kierunku ..... lans pod remizą w sobotni wieczór...... :polew:

lans.....

no i po programie - jak zawsze z pracy Patryka mega zadowolony z odczuć z jazdy tymbardziej.

Troszke zabawy z autem było, w sumie wgrane były 4 softy, z 6 schamowań ( troszke się Patryk bawił :) )

Był i soft na 265ps i 291ps :decayed:

Ostatecznie wyszło tak:

seria : 243,0ps - 503,2Nm

program: 278,9ps - 599,8Nm

wykresik wkleję w wolnej chwili - autko pomyka całkiem przyzwoicie pod każdym kątem - jeżeli chodzi o V-max to udało mi się dzisiaj w 4os. pojechać 260km/h - aż się boję co będzie przy jednej osobie i kołach 17

I powiem tak - nie wyobrażam sobie auta o tych parametrach z napędem na jedną oś :)

Ps. Paweł dzięki za towarzystwo :wink4:

Spodziewałem się więcej kuników zwłaszcza po ostatniej B7 tam miałeś ich chyba więcej hehe

nooooo jedzie znacznie lepiej - chce wyrwać kierownicę z rąk

myślę że kwestia kilku dni i zrobię porównanie z B7 na drodze :wink4:

Spodziewałem się więcej kuników zwłaszcza po ostatniej B7 tam miałeś ich chyba więcej hehe

po pierwsze to są tylko dane papierkowe

po drugie wszystko od danej sztuki zależne :wink4:[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 23:13_________________________________________________

291 ps? nie zły koks musiał być... a jak auto chodziło na 291? duża chmura z rury czy co?

coś tam z jakimiś temperaturami było nie tak - za wysokie - czego zostawienie nie było by w stylu Patryka i obniżył do poziomu bezpiecznego + standardowo jego rezerwa :)

nigdy nie pytam co i po co (ja nie muszę i nie znam się na tym)- wiem że zawsze ma zrobić tyle ile uważa za bezpieczne :)

no i po programie - jak zawsze z pracy Patryka mega zadowolony z odczuć z jazdy tymbardziej.

Troszke zabawy z autem było, w sumie wgrane były 4 softy, z 6 schamowań ( troszke się Patryk bawił :) )

Był i soft na 265ps i 291ps :decayed:

Ostatecznie wyszło tak:

seria : 243,0ps - 503,2Nm

program: 278,9ps - 599,8Nm

wykresik wkleję w wolnej chwili - autko pomyka całkiem przyzwoicie pod każdym kątem - jeżeli chodzi o V-max to udało mi się dzisiaj w 4os. pojechać 260km/h - aż się boję co będzie przy jednej osobie i kołach 17

I powiem tak - nie wyobrażam sobie auta o tych parametrach z napędem na jedną oś :)

Ps. Paweł dzięki za towarzystwo :wink4:

I ja dziękuję bardzo fajny dzień! :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...