variocustoms Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 na żywo prezentują się lepiej i sprawiają wrażenie większej, na A5 w każdym razie takie odniosłem wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Miron Dajesz http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=203157.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Miron Dajesz http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=203157.0 nie bawi mnie kosmetyka jeżeli chodzi o silnik - zbieram kase na grube mody silnika Ps. parametry marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Miron Dajesz http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=203157.0 nie bawi mnie kosmetyka jeżeli chodzi o silnik - zbieram kase na grube mody silnika Ps. parametry marzenie To wpadaj miron do Wrocka do chłopaków z ECU - mi zostawisz swoją, ja Ci oddam swojego AVF i będziesz miał tłuściocha po grubym sofcie Zauważ, że właśnie spełniam Twoje marzenia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Dzięki - ten przeskok mocy mógłby mi zawrócić w głowie Na standard-miejski soft jestem umówiony tam gdzie zawsze i może to będzie środa. A że wiem czego się mogę spodziewać i nie jest to moje pierwsze auto które robię traktuję to jak np. kolejną wymianę oleju No ale nie powiem - gdybym miał odebrać autko po modach jakie zrobił Patrox to pewnie czekał bym z niecierpliwością i cieszył się jak małe dziecko z lizaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 widziałem dzisiaj w realu b8 s line- ależ zadziornie byglądała :slina: ale kółka miała słabsze od naszego bohatera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Dzięki - ten przeskok mocy mógłby mi zawrócić w głowie Na standard-miejski soft jestem umówiony tam gdzie zawsze i może to będzie środa. A że wiem czego się mogę spodziewać i nie jest to moje pierwsze auto które robię traktuję to jak np. kolejną wymianę oleju No ale nie powiem - gdybym miał odebrać autko po modach jakie zrobił Patrox to pewnie czekał bym z niecierpliwością i cieszył się jak małe dziecko z lizaka Miron idzie w innym kierunku ..... lans pod remizą w sobotni wieczór...... lans..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmaj Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 jutro sobie to puszcze na moim BOSE sound system:) i będzie gitara, jeszcze szyby otworzę i będzie lansik może nie na stoku ale na wale (miedzeszyńskim). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 jutro sobie to puszcze na moim BOSE sound system:) i będzie gitara, jeszcze szyby otworzę i będzie lansik może nie na stoku ale na wale (miedzeszyńskim). już to ćwiczyliśmy odzew jest prawidłowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 A zauważyliście że ta czarna z teledysku ma delikatnego zeza ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 no i po programie - jak zawsze z pracy Patryka mega zadowolony z odczuć z jazdy tymbardziej. Troszke zabawy z autem było, w sumie wgrane były 4 softy, z 6 schamowań ( troszke się Patryk bawił ) Był i soft na 265ps i 291ps Ostatecznie wyszło tak: seria : 243,0ps - 503,2Nm program: 278,9ps - 599,8Nm wykresik wkleję w wolnej chwili - autko pomyka całkiem przyzwoicie pod każdym kątem - jeżeli chodzi o V-max to udało mi się dzisiaj w 4os. pojechać 260km/h - aż się boję co będzie przy jednej osobie i kołach 17 I powiem tak - nie wyobrażam sobie auta o tych parametrach z napędem na jedną oś Ps. Paweł dzięki za towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 jakie odczucia po programie w porównaniu do B7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Spodziewałem się więcej kuników zwłaszcza po ostatniej B7 tam miałeś ich chyba więcej hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 291 ps? nie zły koks musiał być... a jak auto chodziło na 291? duża chmura z rury czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 nooooo jedzie znacznie lepiej - chce wyrwać kierownicę z rąk myślę że kwestia kilku dni i zrobię porównanie z B7 na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Aaa nie zauważyłem że był i na 291KM :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Spodziewałem się więcej kuników zwłaszcza po ostatniej B7 tam miałeś ich chyba więcej hehe po pierwsze to są tylko dane papierkowe po drugie wszystko od danej sztuki zależne [br]Dopisany: 18 Maj 2011, 23:13_________________________________________________ 291 ps? nie zły koks musiał być... a jak auto chodziło na 291? duża chmura z rury czy co? coś tam z jakimiś temperaturami było nie tak - za wysokie - czego zostawienie nie było by w stylu Patryka i obniżył do poziomu bezpiecznego + standardowo jego rezerwa nigdy nie pytam co i po co (ja nie muszę i nie znam się na tym)- wiem że zawsze ma zrobić tyle ile uważa za bezpieczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 no i po programie - jak zawsze z pracy Patryka mega zadowolony z odczuć z jazdy tymbardziej. Troszke zabawy z autem było, w sumie wgrane były 4 softy, z 6 schamowań ( troszke się Patryk bawił ) Był i soft na 265ps i 291ps Ostatecznie wyszło tak: seria : 243,0ps - 503,2Nm program: 278,9ps - 599,8Nm wykresik wkleję w wolnej chwili - autko pomyka całkiem przyzwoicie pod każdym kątem - jeżeli chodzi o V-max to udało mi się dzisiaj w 4os. pojechać 260km/h - aż się boję co będzie przy jednej osobie i kołach 17 I powiem tak - nie wyobrażam sobie auta o tych parametrach z napędem na jedną oś Ps. Paweł dzięki za towarzystwo I ja dziękuję bardzo fajny dzień! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 program: seria: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Seria widzę że bardzo zdrowa była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi