Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Mironowóz cz.IV - S4d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a włączyłeś go suwakiem? :decayed:

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
miron mam pytanko odnosnie klimy a mianowicie nie wiem dlaczego nawiew z tyłu nic nie wieje :kwasny: trzeba cos w MMI odblokować czy jak??

Jak masz na auto z przodu to z tylu malo prawdopobne ze bedzie wialo bo to jest 3 strefa tylko z nazwy...ustaw nawiew recznie z przodu na srodkowe kratki to i z tylu bede wialo

---------- Post dopisany at 19:43 ---------- Poprzedni post napisany at 19:40 ----------

Jak chcesz miec nawiew z tylu z regulacja temp osobno to np skoda superb to ma , audi niestety nie oferuje w a4/a5 :whistling::whistling::whistling:

Opublikowano
a włączyłeś go suwakiem? :decayed:

No otwarłem suwak i przekręciłem pokrętło na opcje czerwona czyli ciepełko :decayed: ale z kratek nic a nic nie leci.

dziedek zobaczę czy będzie coś wiało jak włączę nawiew na środkowe kratki bo teraz mam ustawione cały czas auto

Opublikowano

Gwarantuje, Ta 3 strefa to ściema, działa tylko wtedy gdy wieje ze środkowych kartek :kwasny:

Opublikowano

Wedle mnie może być i ściema ale niech wydobywa się z nich jakikolwiek nadmuch skoro juz są te nawiewy z tyłu :decayed:

Opublikowano

Rotory są :kox: a, że mamy np. Plasti Dip to można je zrobić na każdy kolor jaki się chce i nie będą się zlewały z czarnuchem :)

6962_xl.jpg

Z kolorystyką można kombinować :)

Opublikowano
Audi odebrane i ma się dobrze :wink:

Ps. a w C2 w między czasie odkryłem dodatkowy element wyposażenia - klimatyzowany schowek - furka naprawdę potrafi zaskoczyć :cheesy:

---------- Post dopisany at 01:28 ---------- Poprzedni post napisany at 01:26 ----------

Od dłuższego czasu napalam się na rotory - jak szczerbaty na suchary a jak patrzę na te foto - to nic a nic ta konfiguracja d*py nie urywa i niekiedy się zastanawiam co się tak na te felgi uwziąłem

Audi S4 S tronic ABT Vollausstattung als Limousine in Frasdorf

przyjedz do mnie sobie przymierzysz osobiście odradzam :kwasny:

Opublikowano
Audi odebrane i ma się dobrze :wink:

Ps. a w C2 w między czasie odkryłem dodatkowy element wyposażenia - klimatyzowany schowek - furka naprawdę potrafi zaskoczyć :cheesy:

---------- Post dopisany at 01:28 ---------- Poprzedni post napisany at 01:26 ----------

Od dłuższego czasu napalam się na rotory - jak szczerbaty na suchary a jak patrzę na te foto - to nic a nic ta konfiguracja d*py nie urywa i niekiedy się zastanawiam co się tak na te felgi uwziąłem

Audi S4 S tronic ABT Vollausstattung als Limousine in Frasdorf

przyjedz do mnie sobie przymierzysz osobiście odradzam :kwasny:

Nie podoba się wzór? :whistling:

Opublikowano

nie podoba na czarnym :kwasny: ale o gustach się :whistling:

Opublikowano

Wąski masz takie 20cali ?

Opublikowano

miron białe:kox:

Opublikowano

nie tylko 18 cali :kwasny:

szykuje się pierwsza w Polsce przeróbka B8 na B8 RS4 wszystkie graty juz prawie kupione :naughty:

Opublikowano

szykuje się pierwsza w Polsce przeróbka B8 na B8 RS4 wszystkie graty juz prawie kupione :naughty:

to co sie nie chwalisz Rotorami? ORI?? moze bym sobie przymierzyl...byly w ogole ORI w 18"

Opublikowano

to co sie nie chwalisz Rotorami? ORI?? moze bym sobie przymierzyl...byly w ogole ORI w 18"

średnica piasty jest inna :wink:

Opublikowano

ale w ta strone to nie problem, wystarczy pierscien...

Opublikowano
A ORI Rotor występuje rownież w kolorze srebrnym?

tak. srebrny i grafitowy

Opublikowano

ładna fura i ladny wykres

Opublikowano

na sprzedaz ?? :shock3:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...