Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ceny wariują !!

Gość -makaveli-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem w jaki sposob niektorzy chca zoorganizowac manifestacje jak PO ma prawie 50% poparcie :tongue4:

Opublikowano

:kox: :kox: :kox:

wizje miałem, cuda widziałem :naughty: :naughty:

:kox: :kox: :kox:

ps. fajny temat :good:

Opublikowano

Ja coraz poważniej myślę nad sprzedażą auta i kupna czegoś tańszego z gazem albo jak kasa pozwoli to zamontuje do tego bo to co się dzieje to....

Opublikowano

nie wiem w jaki sposob niektorzy chca zoorganizowac manifestacje jak PO ma prawie 50% poparcie :tongue4:

Spalmy Agore i IT :cool1::polew:

Ubędzie trochę propagandy.

A tak ogólnie to masakra, ropka zdrożała to jest pretekst aby wszystko mogło zdrożeć. Ok, każdy chce zarabiać więcej, ten co produkuje masło i ten co je wiezie ale ja też chce więcej... a tym czasem podwyżka realna u mnie w pracy na początku roku to 7%

Co to jest, stoimy w miejscu, pokryje co nieco tej "drożyzny" ale nie będziemy nic do przodu, dostanę "parę" złotych więcej które przeje... były i nie ma.

:disgust:

Opublikowano

ropka zdrożała to jest pretekst

pretekstem to jest niby wojna w Libii

choooojki tylko czekają na takie preteksty

a jak wszystko wraca do normy to spuszczają 3gr. na litrze :wallbash:

Opublikowano

Ludzie powinniście się cieszyć że nie dzieje się to co w Egipcie, część krajów UE jest na skraju bankructwa. U nas się dopiero zaczyna. Jest jeszcze kilku dyktatorów którzy śpią na ropie i srają baryłkami do obalenia i niestety teraz będzie już tylko gorzej. Zagłębijcie temat co się dzieje w tych krajach i zastanówcie się jaki to ma wpływ na gospodarkę całego świata bo wszystko opiera sie na ropie i ona kształtuje ceny.

Opublikowano

Dzieki takim ludziom jak buba życie jest piękne :kox:

Opublikowano

ropka zdrożała to jest pretekst

pretekstem to jest niby wojna w Libii

choooojki tylko czekają na takie preteksty

a jak wszystko wraca do normy to spuszczają 3gr. na litrze :wallbash:

Taaaaa, kiedyś czytałem opracowanie po jakim czasie końcowy odbiorca czyli my powinien odczuć podwyżkę ropy na światowych giełdach. Po drodze są rurociągi, zapasy rafinerii, cysterny, zapasy stacji i czas to jakieś 3-4 tygodnie ale tu jak ropka zdrożeje to walą odrazu, a jak tanieje to zero ruchu :disgust::polew:

@Buba,

To wszytsko jebnie, Grecja już nie może, chyba, że Chiną uda się ją uratować bo od roku-dwóch pompują tam straszną monetę. Ogólnie cały stary kontynent jest w bardzo złej sytuacji. Obyśmy nie skończyli tak jak Argentyna...

Póki co powinniśmy bronić się od wprowadzenia euro a na jesień zmienić rząd (obecny powinien zawisnąć na bramach miasta stołecznego za te wszystkie kłamstwa, afery i szydzenie z ludzi) szkoda tylko, że brakuje alternatywy... opozycji... i znów będzie trzeba wybierać mniejsze zło bo ludzie którzy chcieli by coś zrobić nie przekraczają progu.

Opublikowano

Jest cholernie drogo ale ceny z tabelki nie są prawdziwe,bo w Niemczech,też ostatnio podskoczyły.

Tamtejsi emeryci chodzą po sklepie z kalkulatorem,nie mam pojęcia z czego żyją nasi...

Opublikowano

Jest cholernie drogo ale ceny z tabelki nie są prawdziwe,bo w Niemczech,też ostatnio podskoczyły.

Tamtejsi emeryci chodzą po sklepie z kalkulatorem,nie mam pojęcia z czego żyją nasi...

już nie ma tych emerytów którzy jeżdżą mercami i pół roku spędzają na wycieczkach po świecie

czar prysł

Opublikowano

normalnie w kieszeni mi sie kosa otwiera, na pewno znacie sprawę budowy szpitala która kosztowała parę baniek a teraz jako ruina ma zostać rozebrana, kolejna sprawa to zagubiona kasa z budowy stadionu jeśli dobrze pamiętam to Lecha,

przykładowo w moim mieście wszystkie przetargi wygrywają kolesie, mimo że mają wyższe oferty

kolega podpisał w zimę umowę z gminą na odśnieżanie( jak było SPORO śniegu) wyszedł na tym na zero, po msc. jak prawie śniegu nie było to ogłoszono przetarg :> i jego oferta była prawie najniższa bo miał sie odkuć, jak sie domyślacie przetarg przegrał

Właśnie oglądam "Sprawę dla Reportera " i to co dzieje sie w tym kraju woła o pomstę z nieba.

Ktoś pisał o wyjściu na ulice, trzeba wziąć sprawy w swoje ręce, to co wyczyniają politycy, księża i lekarze to już lekka przesada

Co do lekarzy to świeża sprawa, córeczka mojego kolegi złamała palec u ręki, lekarz zrobił zdjęcie nastawił i wsadził w szynę

Na drugi dzień cała dłoń była sina, wizyta na oddziale chirurgi i konsultacja z innymi lekarzami

Stwierdzili że lekarz wykonał zabieg 3- , no wybaczcie ale jak można leczyć ten sposób.

Opublikowano

już nie ma tych emerytów którzy jeżdżą mercami i pół roku spędzają na wycieczkach po świecie

czar prysł

tam czar prysł a u nas nigdy nie było i nie będzie tej pięknej magi :wallbash: szczerze powiem teraz żyje jakoś z miesiąca na miesiąc a emerytury nie chce dożyć bo nie przeżyje ani tygodnia!!!!!![br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 22:03_________________________________________________a co do wyjscia na ulicę dlaczego nie członków w klubie nam nie braknie dlaczego nie zacząć od tego ja jestem chętny :bla: i na ulice!!!!!!!!!!!

Opublikowano

polska to nie tylko nasz klub zawsze można wykorzystać nk.pl lub facebook jak w Egipcie

a co do wyjscia na ulicę dlaczego nie członków w klubie nam nie braknie dlaczego nie zacząć od tego ja jestem chętny :bla: i na ulice!!!!!

Opublikowano

polska to nie tylko nasz klub zawsze można wykorzystać nk.pl lub facebook jak w Egipcie

a co do wyjscia na ulicę dlaczego nie członków w klubie nam nie braknie dlaczego nie zacząć od tego ja jestem chętny :bla: i na ulice!!!!!

tak ale od czegoś trzeba zacząć...

Opublikowano

na allegro za wystawienie auta placilo sie w tamtym roku ok. 15-16zl, teraz trzeba zaplacic 25-26zl, pewnie tez podwyzka przez drozejaca rope :decayed:

Opublikowano

na allegro za wystawienie auta placilo sie w tamtym roku ok. 15-16zl, teraz trzeba zaplacic 25-26zl, pewnie tez podwyzka przez drozejaca rope :decayed:

:polew:

Opublikowano

A w pidzu z tym allegro, sprzedawałem autko od złotówki i końcowy rachunek do allegro to 100 zł :disgust::sick3:

Opublikowano

odnosnie wszystkich cen nawet nie chce mi sie pisac, bo to jest jakas niewiarygodna masakra, podam tylko krotki przyklad:

jestem ph u lidera sprzedazy wod zrodlanych, cena ktora egzekwuje moja firma za butelke wody 1,5l ma by na polce w sklepie 1,99pln. dajemy b.duze upusty dla dystrybutorow aby sklepy mogly utrzymac cene 1.99 nie tracac na marzy, ale co tam, kazdy sklep teraz tlumaczy sie wzrostem vatu z 22% na 23% i podwyzszaja cene wody na polce dla klienta na 2,20pln

skurczybyki przycinaja okolo 18groszy czystej marzy na kazdej pieprzonej butelce zaslaniajac sie tym ze vat wzrosl.(a to raptem 3 grosze,a nie 21groszy)

reasumujac chodzi mi o to ze taka jest pieprzona polska mentalnosc, ze kazdy kazdego chce dymac w tylek przez zapiete spodnie, na kazdym kroku.(sklepy detaliczne narzekające na brak klientow, bo wszyscy kupuja w biedronce, a sami skurczybyki tych klientow zniechecaja sztucznym i chorym windowaniem cen)

Opublikowano

Ile jest Nas w klubie? Będzie z 30 tyś czy 20tyś? Zrobić wjazd na Warszawe albo wynająć jakiegoś terroryste żeby wszedł do sejmu i rozpierdzielił to całe gówno... :good:

Gość -makaveli-
Opublikowano

przydałoby sie wiecej takich rambo jak ten co do siedziby PiS-u wpadł z klamką i kosą :kox: