Piterex Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Chyba i u mnie powoli pada przepływka... Warto to łyknąć ??? http://moto.allegro.pl/item328774760_przeplywomierz_bosch_audi_a4_a6_a8_2_5_tdi_hit.html
Musashi Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 mimo wyzszej ceny wolalbym miec gwarancje ASO.
Flyer Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Piterex, po czym wnioskujesz, ze pada? U mnie byla niby padnieta i 15.000km temu lukaszr mi ja wyczyscil motipem. Teraz mierzy jeszcze lepiej niz po samym czyszczeniu...
Piterex Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Wydaje mi się że momentami turbince brakuje tchu... Może jestem troche przewrażliwiony - ostatnio mam manie szukania dziury w całym... Pozatym lubie mieć części , które są ewentualnie do wymiany u siebie w garażu.
kaj82 Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Z fusów się nie wróży , zrób logi i będziesz wiedział, normalne jest że na początku auto wydaje sie zrywne, a potem z biegiem czasu się przyzwyczajamy i wydaje nam się że nie jedzie
Rekomendowane odpowiedzi