Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] tractor na glebie by grn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

super fotki

41986516.png

ta fota wymiata... ( opłacalna nawet na późniejsza rozmowe ze Strażą Miejską )

Opublikowano

odkad auto jest w Twoich lapkach progress ogromny ;)

czekam braciak na kolejne mody, oby takie zeby kazdemu ryly beret max ;)

Opublikowano

grn mam nadzieje że wybierasz sie na spot w ta sobote....??

Opublikowano

nie wiem czemu dopiero teraz natknąłem się na ten temat...... autko bardzo zacne :good:

Opublikowano
  • Autor

ciekawe, ale chyba nie chce się cofać w czasie i nie wierze ze nie ma ognisk korozji w Hondzie :P

grn mam nadzieje że wybierasz sie na spot w ta sobote....??

robie za kierowce z soboty na niedziele ;/ ale zboacze co sie da zrobić

nie wiem czemu dopiero teraz natknąłem się na ten temat...... autko bardzo zacne :good:

Dzięki :), nikt go nie chce kupić to auto zostaje u mnie, no i nowe mody na horyzoncie : ))

Opublikowano

jak kierujesz to tym bardziej przyjeżdżaj, nie pitol to bedzie spot jakiego lubelskie jeszcze nie widziało :slina::evil: że ja kurfa telefon zgubiłem bo foty bym juz zrobił solidne :disgust:

Opublikowano
  • Autor

widzę ze grubo się szykuje :D jutro będę kombinował i się wykręcał żeby nie jeździć:>

Opublikowano

widzę ze grubo się szykuje :D jutro będę kombinował i się wykręcał żeby nie jeździć :>

I nie zapomnij namiotu :cool1:

Jak ma być grubo to trzeba zostać do końca :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

dsc1506x.th.jpgdsc1510r.th.jpgdsc1513g.th.jpgdsc1514ri.th.jpgdsc1515.th.jpgdsc1519n.th.jpg

dsc1521k.th.jpgdsc1539g.th.jpgdsc1542y.th.jpgdsc1551gl.th.jpgdsc1554x.th.jpgdsc1562i.th.jpgdsc1564u.th.jpgdsc1572s.th.jpgdsc1579i.th.jpg

małe mody typu złoty znaczek i "pare" stickerów :P jutro zdjęcia czegoś grubszego :D:naughty: :naughty:

Opublikowano
:kox: :kox: cudo :good:
Opublikowano

niach niach :kox:

Opublikowano
  • Autor

Panowie elektryki, kupiłem sobie ledowe żarówki do oświetlenia wnętrza i nie chcą świecić :( czyżby za mało napięcia było?

takie coś:

20110822549.th.jpg

20110822550.th.jpg

Opublikowano

Ta pierwsza żarówka nie będzie świeci dopóki jej nie przerobisz. W 2 lampkach "do czytania" polaryzacja wygląda tak, że "+" podawany jest na obudowę żarówki a "-" na ten cycek. Musisz rozebrać tą diodę i przelutować druciki, żeby to zrobić wystarczy lutownicą rozgrzać ten cycek na dole i mocno ale z wyczuciem wyciągnąć diodę z obudowy. Potem dolutowujesz kawałek drucika do "-" diody i wypuszczasz dołem obudowy a "+" zaginasz tak by dotykał do ścianki. Składasz diodę, lutujesz dół i wszystko powinno działać.

Co do tej rurkowej to spróbuj założyć ją odwrotnie. Jak jest na 12V to musi działać jeśli jest 100% sprawna. Dla zwykłej żarówki nie ma znaczenia gdzie jest + a gdzie - a dioda to niestety wybredna bestia i musi być tak jak ona chce.

Opublikowano
  • Autor

o mega dzięki za informacje! :))

Opublikowano

o japierdolekurwa :slina: zaprawdę powiadam iż jest lepiej niż zacnie :kox: :kox:

Opublikowano

hehe Lublin szaleje ze znaczkami przednimi.... kto nastepny, kto jaki kolor wymyśli....

Ładne zdjecia i ładna furka.... ja od środy mam wolne więc może ustawimy sie na jakies wspólne seszyn za dnia grn....

Opublikowano

Jestem właściwie co tydzień w czwartki między 8 a 11 w Lublinie na Majdanku, może Cię kiedyś namierzę żeby furę na żywo zobaczyć :good:

Opublikowano

LU_Angel między te dwa ciemne auta jakieś fajne sreberko dobrze by się wpasowało :gwizdanie:

grn jest kox :kox: