Filemonl Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Witam Wszystkich. Ostatnio zakupiłem felgi wraz z oponami. 225/45/18' felgi są niestety ale bardzo zniszczone.. troche ubytków , przetarć wieć idą do renowacji. Poszukuje pomyslu. Najlepiej wyglądają polerowane ale możliwe ,ze pojde na skróty czyli malowanie..- i tutaj pytanie. jak i jaki kolor? - zdjęcia pożyczone od kolegi z forum: Identyczna felga, identyczny kolor autka... prosze o propozycje i jakies sugestie. pozdrawiam
HaVoK Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Jak dla mnie, albo zrobić tak jak ori. Albo polerka. Innych możliwości nie widzę.
Nosfer Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 masz moze jakies zdjęcie Ori? Wkleiłeś w 1 poście. To jest felga MAM8 - poszukaj w google.
Filemonl Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 To jest felga MAM8 - poszukaj w google. dzięki to pomoże
HaVoK Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 biale + gleba Jak na mój gust to nie będzie pasować do tego koloru nadwozia
Filemonl Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 białe mi nie podchodzą. Generalnie najpierw musze uzupełnić ubytki w feldze a następnie albo polerka albo na srebrno?
posy Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Jeśli uzupełnisz ubytki to możesz zapomnieć o polerce, tylko malowanie pozostaje
Filemonl Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Opublikowano 18 Marca 2011 to co zrobic z ubytkami zeby pozniej móc spolerować ?
posy Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Zależ jak mocen są ubytki. Z bardzo głębokimi nic nie zrobisz i będzie je widać po spolerowaniu, jeśli takie są to jedynie uzupełnienie i pomalowanie jak mocno zajechane, a jak nie dużo to zaczynać od takiej grubości papieru tak by usunąć rysy i piąć się wyżej
gooralos Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Zależ jak mocen są ubytki. Z bardzo głębokimi nic nie zrobisz i będzie je widać po spolerowaniu, jeśli takie są to jedynie uzupełnienie i pomalowanie jak mocno zajechane, a jak nie dużo to zaczynać od takiej grubości papieru tak by usunąć rysy i piąć się wyżej Ubytki uzupełnij za pomocą spawarki TIG, nie będzie śladu po polerowaniu.
Filemonl Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 felgi po regeneracji efekt końcowy : Uploaded with ImageShack.us
SkOs Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 czego uzyles ? jak uzupelnic ubytki ? dodam ze mam dosyc gleboko wokol calej felgi
Filemonl Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2011 moje felgi wyglądały fatalnie... ubytki - spawarka TIG . aktualnie praktycznie nie ma śladu. Później już czysta polerka. sam tego nie robiłem tylko znalazłem firmę która sie tym zajmuje pozdrawiam
Bopss Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Wszystko zużywa się wraz z upływem czasu,wiec nic dziwnego że felgi także. Tym bardziej przy takich drogach jakie mamy w tej chwili.... A skąd ta firma którą znalazłeś? Pytam z czystej ciekawości.
Filemonl Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 u mnie w Poznaniu , z polecenia od znajomego. naprawde bardzo zadowolony jestem. i cena bardzo dobra dostałem bo za 4 felgi, przygotowanie, wypelnienie ubytków , wypolerowanie, i wyprostowanie 2 sztuk zaplacilem 500zł...
Murdzi Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Kurcze, to musiałeś tanio kupić, że opłacało Ci się w nie ładować jeszcze 500zł...
Filemonl Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 czasami idzie dorwać okazje a felgi jak widac są piękne
Rekomendowane odpowiedzi