wicior123 Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 Ostatnio zauwazyłem ze mam dziwne plamy w okolicach znaczka audi kolo przednich dzwi. Plamy sa bardzo małe, próbujac zdrapac je paznokciem rozmazuje sie jak stara farba albo zaschnieta krew. Z daleka tego nie widac, sa to plamki wielkosci główki od igły Próbowałem to zmyc najpierw pasta tempo, a potem specjalnym preparatem do owadów i nic nie dało. Jak to zmyc? :shock:
Wihajster Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 moze to sa plamy po smole wiec ropą zejdzie bez klopotu lub benzyna ekstrakcyjna
bratpit Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 Smoła na 100% tak jak piotr1602 pisze ropa albo benzynka ekstarkcyjna i zejdzie bez problemu
wojtas-audi Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 Ja rowniez smoła z asfaltu, sam mam co jakis czas, benzyna ekstrakcyjna i nie bedzie sladu .... Tak lepia drogi u nas a pozniej sie przylepia wszystko ... :roll:
adadur Opublikowano 13 Września 2006 Opublikowano 13 Września 2006 też zauważyłem takie jakby małe ziarenka się "wtopiły" czy to ta smoła
wicior123 Opublikowano 13 Września 2006 Autor Opublikowano 13 Września 2006 tak macie racje to chyba smoła wyszysciłem benzynom ekstrakcyjna i ładnie zeszło dzieki i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi