krzychu-trn Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Witam. Chciałbym przedstawić swoją która zakupiłem we wrześniu 2010r. Autko było już w klubie także pewnie już ktoś ją oglądał. Krótki opis 1.9 TDI AHH 90 ps. Avant Aktualny Przebieg 247.000 km. Wyposażenie: * 4 poduszki powietrzne * 2 elektryczne szyby * Elektryczne lusterka i podgrzewane * Tempomat * Klimatronik * Elektryczne pompowane lędźwie * Pełen komputer - był dokładany * Xenony + spryskiwacze * Pakiet oświetlenie * Fabryczna instalacja 8 głośników + sub * Podgrzewane dysze spryskiwaczy * Domykanie szyb z pilota W aucie zrobione są następujące rzeczy: * zawieszenie MTS Technik -40/40 * 18 calowe felgi stosowane w RS6 rozmiar opon 225/40/18 przód Pirelli tył Continental Sporty * Xenony 4300k * Wycięty katalizator * Proste końcówki tłumika * Podświetlenie rejestracji LED * Założone CB radio Midland (mieści się w małym schowku pod kierownicą dlatego go posiadam) * Doszło przyciemnienie szybek na tył (fotki wstawie nie długo) Plany na przyszłość: * Zaślepienie EGR * Skóra na całe auto (nie długo pojawi się na mieszku, kierownicy oraz na boczkach drzwi) * Wtryski 216 * Podłokietnik * Poprawka tylnego zderzaka * Spryskiwacze na Xenony Oczywiście po zakupie auta został wymieniony rozrząd, paski, oleje, wszystkie filtry, dopełnienie klimy. Zostały także wymienione 2 górne wahacze (lewy i prawy) Końcówka drążka kierowniczego lewa Regeneracja pompy wtryskowej Poniżej przedstawiam fotki mojej Zapraszam do oglądania i komentowania
jedrekx Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 auto znane za czasów poprzedniego właściciela jak i obecnego - jest bardzo fajne tylko felgi nie są z RS4 tylko RS6
damian_qbass Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Felgi robią robote Bardzo ładne i zadbane autko.. oby służyło bez awaryjnie wieki
mech15 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 nieźle się broni ten kolor, kto by pomyślał :good:
kuba.olkusz Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Ladna plus za silnik, podatny na modyfikacje
elmo814 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 świetnie wyglada , jakie masz et felgi ze tak ładnie wyglada , czy masz mzoe dystanse ?? bezawaryjnosci , piekna sztuka
krzychu-trn Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Opublikowano 21 Marca 2011 świetnie wyglada , jakie masz et felgi ze tak ładnie wyglada , czy masz mzoe dystanse ?? bezawaryjnosci , piekna sztuka Powiem szczerze że nie pamiętam jakie jest ET ale są założone dystanse
MercDG Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Fajna bryka Jak Ci sie jeździ na tych felach i zawiasie MTS'a ? bo sam taki setup rozważam założyć u siebie i nawet ta samą felgę mam w planach
A-rek Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ładny białas i nawet brak relingów mi w nim nie przeszkadza ale przydałoby się niższe zawieszenie :gwizdanie:
krzychu-trn Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Opublikowano 21 Marca 2011 Fajna bryka Jak Ci sie jeździ na tych felach i zawiasie MTS'a ? bo sam taki setup rozważam założyć u siebie i nawet ta samą felgę mam w planach Powiem szczerze że przyjemnie nie ma problemów nie jest za twardo ani za miękko a przede wszystkim sztywniej także mogę spokojnie polecić. ładny białas i nawet brak relingów mi w nim nie przeszkadza ale przydałoby się niższe zawieszenie :gwizdanie: Nie chce jej już niżej ze względu na to że dość często jeżdze dalej załadowany i wtedy zaczynam obcierać tylnymi kołami po nadkolach, a jednak jeżdzę dużo i przyjemność z jady musi być
jozek726 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Nie chce jej już niżej ze względu na to że dość często jeżdze dalej załadowany i wtedy zaczynam obcierać tylnymi kołami po nadkolach, a jednak jeżdzę dużo i przyjemność z jady musi być AIR RIDE
Polko_V Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 :jerk: normalnie zawsze mi sie podobaly te audiki aVa w bieli no furka i bez relingow jak moja :>
pitman Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Z zewnątrz ładna kiera i stołki jak na razie nie pasują do reszty
ispee Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 fajny białas coś mi przypomina tylko ja niestety niemam fotek wrzucoonych
rastafaraj87 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 AAA widziałem ostatnio w blacksunie pozdro
krzychu-trn Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 AAA widziałem ostatnio w blacksunie pozdro Hehe ja również ale stoje tam codziennie bo pracuje drzwi obok
bartek123438 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 fajna, furka fajny felunek pozdrawiam z Włocławka
Rekomendowane odpowiedzi