cobrizo Opublikowano 9 Września 2006 Opublikowano 9 Września 2006 Jak w temacie:) Sorry za jakosc zdjec, ale moj aparat ma chyba z milion lat, teraz telefony juz robia lepsze fotki. A co do auta to jeszcze je obnize z tylu. Poza tym felgi mialy byc biale no ale coz juz nie chcialem wybrzydzac. Dekle mam ale nie zalozone, cos sie ostatnio rozleniwilem
wojtas-audi Opublikowano 9 Września 2006 Opublikowano 9 Września 2006 No ładnie ładnie, moze i lepiej ze srebrne
cobrizo Opublikowano 9 Września 2006 Autor Opublikowano 9 Września 2006 W sumie wojtas chyba masz racje Srebrne pasuja do wszystkiego. Szkoda tylko, ze lusterka i halogeny ukradli, pod domem we wroclawiu
wojtas-audi Opublikowano 9 Września 2006 Opublikowano 9 Września 2006 Szkoda tylko, ze lusterka i halogeny ukradli, pod domem we wroclawiu No we Wroclawiu ostro robia, trzeba uwazac gdzie sie autko zostawia Mam nadzieje ze na spociku jakims obejrze na zywo
cobrizo Opublikowano 9 Września 2006 Autor Opublikowano 9 Września 2006 Wojtas, od przyszlego tygodnia powinienem siedziec juz na stale we wrocku, wiec z pewnoscia cos wykombinujemy
cobrizo Opublikowano 9 Września 2006 Autor Opublikowano 9 Września 2006 Te felgi sa naprawde niezle no i OZ, porzadna firma. Zobaczymy jak sie beda sprawowaly, jesli chodzi o komfort to narazie jakies strasznej roznicy w porowananiu do 16'' nie odczuwam, no ale czas pokaze.
Damianus Opublikowano 9 Września 2006 Opublikowano 9 Września 2006 Też o takich myślałem. Ile dałeś :?:
cobrizo Opublikowano 9 Września 2006 Autor Opublikowano 9 Września 2006 O pieniadzach dyskutuje tylko na priv A tak poza tym to ja myslalem o takich felgach jak ty masz No ale akurat ceny takich byly zabojcze.
pet3r Opublikowano 9 Września 2006 Opublikowano 9 Września 2006 extra felunek, pasuje do auta nawet lepiej niz bialy gratuluje odwagi, 18" we wrocku... mialem okazje kilka razy pojezdzic po tamtejszych drogach i nie bylo zbyt przyjemnie
cobrizo Opublikowano 9 Września 2006 Autor Opublikowano 9 Września 2006 No coz trzeba bedzie jezdzic rozwaznie i na niektore ulice po prostu nie wjezdzac... Mam kilku kumpli ktorzy lataja na 18'' po wrocku i jakos daja rade, jeden znajomek ma nawet 19''
Gość Murzyn Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 niezle niezle, a jak z dziurkami, koleinami itp... cos widze ze 18'' nie ma sie co bac -------> 17'' na zime :razz:
cobrizo Opublikowano 10 Września 2006 Autor Opublikowano 10 Września 2006 Narazie jest OK, ale jezdzilem tylko po miescie. Czasem jezdze A6 ojca, on tez ma 18'' i seryjne zawieszenie i co tu duzo mowic, jesli chodzi o komfort to jezdzi sie po prostu normalnie. Wiadomo, ze trzeba uwazac na dziury i krawezniki ale jakiejs tragedii nie ma, zastanawiam sie nad 19''
Kulczas Opublikowano 20 Września 2006 Opublikowano 20 Września 2006 ładne felgi podobne do moich :twisted:
Wihajster Opublikowano 20 Września 2006 Opublikowano 20 Września 2006 ladne fele.zycze milego smigania po polskich dziurach
Rekomendowane odpowiedzi