zibuś Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Mam pytanie? Potrzebuję wymienić tarcze + klocki z przodu. Natomiast z tyłu kończą się tylko klocki (tarcze mogły by jeszcze być). Dlatego zastanawiam się czy wymienić za jednym razem wszystko, czy tylko klocki a tarcze jeszcze zostawić.
Konrad.jpg Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Jeśli tarcze są wystarczająco grube i nie mają dużego rantu to poco wymieniać
zibuś Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 Też tak myślałem tymbardziej, że tylne tarcze trzeba wymieniać z łożyskiem, a to już znowu dodatkowy koszt
szyku Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 jeżeli są w porządku to niema najmniejszej potrzeby klocki same wystarczy
erniorzegow Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Musisz zmierzyć grubość tarcz jaką posiadasz i wtedy morzna podjąć decyzje
zibuś Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 Musisz zmierzyć grubość tarcz jaką posiadasz i wtedy morzna podjąć decyzje Ok. a, że tak spytam jaka gróbość tarczy kwalifikuje ją do wymiany?
Dev Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Też tak myślałem tymbardziej, że tylne tarcze trzeba wymieniać z łożyskiem, a to już znowu dodatkowy koszt Kolega nie pisz głupot w Q nie ma łozyska w tarczy minimalna grubośc to 8mm wrzuc foto zobaczymy co tam masz
zibuś Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 Sorki, nieznam się na mechanice (a sam nie zaglądałem) więc myślałem, że w każdych są łożyska A co do zdjęć, to jak znajdę czas jutro to zrobięfotki i wkleję.
addassko Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 chopcy czytom wos i czytom a Wy piszecie takie pierdoly... nie robcie nom tukej ganby na calo polska... morzna = można gróbość = grubość :> :> żarty i sorki za OT
zibuś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 chopcy czytom wos i czytom a Wy piszecie takie pierdoly... nie robcie nom tukej ganby na calo polska... morzna = można gróbość = grubość :> :> żarty i sorki za OT [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 21:50_________________________________________________Tarcze jednak zostają (diagnoza mechanika). Zostało tylko dobrać firmę tarcz przód i klocków. Myślę, nad ferodo, albo Bosch. Jakie polecacie?
domjenick Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 chopcy czytom wos i czytom a Wy piszecie takie pierdoly... nie robcie nom tukej ganby na calo polska... morzna = można gróbość = grubość :> :> żarty i sorki za OT na razie masz oficjalne upomnienie za taki post-następnym razem nie będę taki wyrozumiały,co on takiego wniósł do tematu?
zibuś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ok. Dzięki devastation, więc szukam ferodo
Rekomendowane odpowiedzi